***useless quote***
shoku futi emulatorin oscamymod me celsat e azhornuar dhe i hap te gjitha qe punojne me kode zvicerane,turket te 7est,biss
***useless quote***
shoku futi emulatorin oscamymod me celsat e azhornuar dhe i hap te gjitha qe punojne me kode zvicerane,turket te 7est,biss
po mundohem per kete qe me the mirpo spo ja dal dot mund te me ndihmosh pak me disa udhezime te shpejta?
startx!
Pėr Dreambox 500s ndiq kėtė radhė pune:
1)Futu nė menu dhe shko te opsioni Setup.Jepi OK.
2)Shko te Blu Pane.Jeopi OK
3)Shko te Addons.Jepi OK.
4)Shko te Download(SofCam Tv Addons).Jepi OK.
5)Shko te Oscam jepi ok dhe prit sa tė shkarkohet lista.
6)Nė listėn qė paraqitet,zgjidh osamin qė don tė instalosh dhe jepi OK.
7)Prit sa tė mbarojė instalimi.Ruaje me OK.
8)Pastaj shko te menuja kryesor.Te opsioni i parė Common interface me butonin djathtas gjej oscamin qė instalove dhe jepi OK tė aktivizohet.
9)Shkarko ēelėsat nga interneti dhe me FileZilla futi nė Dreambox dhe siē thotė dhe flamurtari ,je nė rregull.Suksese!
***useless quote***
rihatakud e kam imge EDG-Nemesis dhe nuk ka 'softcam tv addons' kuse manuali jot me sa di une eshte per gmini image...
une arita te instaloj manualisht kete version OscamYmodt52_TNT_DM500s.tar.bz2 dhe del ne panelin emu por kur i fus oscam.keys nuk hapet asnje kanal.
mos ka ndonje konfigurim per kete?
Nuk dise ē'tė them mė shumė.Provoje me emulatorė tė tjerė,por njė gjė e ėshtė e igurtė se aparatet Linux janė mė tė kėqinjtė pėr tė tė punuar me ēelėsa.Me fat!
***useless quote***
ok ska problem se dhe une me shume per kurjozitet po merem se asnjeher nuk jam mare me celsa me dreambox.
gjithsesi falemderit per pergjigjen klm.
po ka njeri tjeter ndonje sygjerim se si behet le te shkruaje... thx!
Pershendetje , kam nje dreambox 800 se v2 origjinal.Me duhet nje imazh open pli,por nuk po gjej per kete dekoder. mund te me ndihmoje njeri.
***useless quote***
Open PLi nuk ekziston te modelet V2
Eshte vendim i Open PLi qe mos te japi suport per modelet e reja dhe ato v2!
dreambox 800 hd ben restart ne menyre automatike sapo e coj te nje kanal cfaredo cfare mund te jete nqs ja ka njeri idene, faleminderit
***useless quote***
Provo nje ushqyes tjeter ose futi imazhin nga e para,po me pare ruaj c line,ne se ke...