Provoje njehere pa antene.
Provoje njehere pa antene.
***useless quote***
shoku faleminderit per pergjigjen kur ja stakoj antenen me punon normal po sa ja lidh me jep sintonia fallita dhe me ben restart , flashimin e ri te imazheve ma ben normal. kam frike se ka kondesator po un nuk jam aq kopetent sa ta bej vete .
Shiko mos ka problem kablli . provoje diku tjeter .
***useless quote***
provova nje cloud ibox 3 te sateliti im dhe punonte ok, kam frike se ma ka ndonje kondesator te tuneri , po ta le ndezur punon , ne momentin qe e fik e e le ne stand by sapo e ndez me ben restart
***useless quote***
ta ka thene dhe antari me siper ndrysho ushqys se ai ta ben.
Pershendetje!
Kam nje abonim c-line per nje vit,por problemin qe kam eshte se kam dy aparate satelitore linux.
Dhe dua qe ti ve ne pune qe te dy aparatet qe kam,por ne menyre qe te punojne te dy me te njejten c-line qe disponoj.
Si mund te me ndihmoni qe te dy aparatet te perdorin te njejten c line,ne te njeten kohe,nese eshte e mundur qe te behet?
Ju faleminderit!
***useless quote***
Nuk behet lice,sa cope c line jane?Ne se ke dy apo me shume mund ti ndash,ne dy aparate,po ki parasysh qe nese jane disa c line ato mbulojne paketa te ndryshme satelitore...
tung shok,
cili version i ts media i ka ne rregull mistrecin dhe web sitet tjera me filma shqip, se provova disa versione po nuk me funksiononin.
prsh i bera nje backup dm500s por me del si folder worldi si mund ta kthej ta rihedh ne aparat
***useless quote***
@lice
po mundesh me oscam