deri duku dakort jam me ty por ne qofte se ti ose une ben zaping me dy dekodera ne te njejten linje ne cfardo kanal nuk eshte problem ka medoda te ndryshme me oscam per reshare varet tek konfigurimi qe i ben oscamit prandaji eshte open source cdogje qe eshte encrypt thyhet , por varet se si thyhet per hobi apo per ineres ne ditet e sotme nuk ka me hobi shumica e thyejne per biznes cdo gje ,shume kohe me pare une kam postuar ketu ne forum oscam me gjithe config qe punon ne menyre te fshehete kuptohet cdogje me karar se po qe se behet zaping full kuptohet qe ai qe te jep linjen se ka problem ta kuptoi
fjala e pare mendoj une qe duhet thene eshte qe po, mund te besh te mundur te shikosh ne 2-3 decodera, por harxhimi i ecm eshte trefish dhe nese i do qefi atij qe te jep clinen mund ta shkepusi. por mos te jemi kaq te nderlikuar se nuk besoj se ta shkeput asnjeri nese po perdor te njejten ip, te pakten un e mendoj keshtu.
por e nisa postimim tim per te thene qe sa u tha me siper nga juve te dy dhe une bashke dmth shperndarje e 1 cline te vetme ne 2-3 dekodera, un dua te them se kjo eshte e mundur VETEM nese ai qe te jep cline ta lejon kete, pra nese ta lejon mund ta besh nese jo nuk e shperndan dot as ne oscam, as multics, newcamd, etj etj, por vetem ne cccam pa reshare dhe vetem ne nje dekoder.
per kete besoj se bini dakort te gjithe.
me sa di une jan te rralle payservers qe lejone reshare keto qe i shkruajta me larte jan te testuara nga une ne qofte se egziston oscam qe kam postuar shum kohe me pare e kam spjeguar se si ,jep nuk jep reshare payserveri reshare behet pa problem me oscam si brenda rrjetit dhe jashte rrjetit duke hapur portat ne ruter
po pra ashtu eshte me oscam e ben reshare edhe nje cline qe nuk ka "reshare" por ka disa servera qe nuk e ben dot reshare edhe po te "kercesh perpjete" vetem se jane te rralle.
un psh mund te te gjej nje test dhe po te duash ta provosh mund te te punoje por vetem me cccam. clinet qe gjenden ne "pazar" 80% nuk e mbrojne dhe prandaj me oscam mund ta "ndash" edhe kur ajo cline nuk ka reshare.
qe mos tja nderlikojme problemin antareve, pergjigja eshte po mund ta ndash clinen ne dy dekodera me oscam, por duhet te te qelloje cline e pa mbrojtur nga serveri qe ta jep.
A me thote kush pse nuk hapet paketa digiturk ne 7 grade???Para disa ditesh hapej dhe ne cw dhe irdeto(disa kanale)...C line eshte e regullt dhe hap te gjithe paketat e tjera,me dm800se...