pershendetje shoki a me tregon ndonje metode si ti futi keto key ne dreambox hd 500
psh:
Eutelsat 3.0 est
ERT1, ERT2, ERT3, ERTHD channel
frequency 12734 pol.V sr.16750
biss key: A1 B2 C3 16 D4 E5 F8 B1 A1 B2 C3 16 D4 E5 F8 B1
pershendetje shoki a me tregon ndonje metode si ti futi keto key ne dreambox hd 500
psh:
Eutelsat 3.0 est
ERT1, ERT2, ERT3, ERTHD channel
frequency 12734 pol.V sr.16750
biss key: A1 B2 C3 16 D4 E5 F8 B1 A1 B2 C3 16 D4 E5 F8 B1
e kuptova por e kam edhe nje pyetje
kush me tregon apo a ka ndonje metode si ti nxjeri linkat qe jane iptv streaming prej dreamboxit dhe gjihashtu edhe prej mag250 dhe prej android smartphone qe jan disa appl psh shqip tv kuptoni me WIRESHARK?
Pershendetje Miq
kam nje problem me nje dreambox 500s nuk jep sinjal ne tv dhe nuk mer asnje komande, jam perpjekur ta bej flash me serial port rs232 dhe me programin universal dreamup por nuk behet flash ! a di dikush per ndonje menyr per ta bere flash dreambox 500s ose te riparohet me ndonje menyr pervec JTAG ??
Bej nje Prezantim Ketu
provoje kete dreamUP ma te vjeter te posti 728
http://www.satsupreme.com/showthread...343#post849343
Pershendetje,
A ka ndonje Plugins Videoclub qe mund ti shikojm ne dreambox E2... si xxxheren tjeter ban po bere reklamexxx etj...
Po ka TSmedia version 11.0
my friends kam problem me dm800pvr clone nuk po me punon tunneri ska signal fare, edhe ftohtesi nuk po funksionon nuk e di per cfare arsye.ka qen stand by kur e aktivizova nuk punon.
ku mundet me qen problemi.
Kush e di sa mirė ndihet tani qė ja the kėshtu se ju ka prish tuneri?!?!? haha gjithsesi nuk i dihet.... pse nuk ka sinjal, nuk do tė thotė detyrimisht se ju ka prish tuneri. Gjithsesi kontrollo nėse del nė menu tek Tuner Configuration njė tuner apo jo... nėse nuk del, ke problem me tunerin.