persh kush me ndihmon si te gjej ip adresen e nje sunray sr4 openpli 4 me ane te telekomandes eshte i lidhur me wi-fi
persh kush me ndihmon si te gjej ip adresen e nje sunray sr4 openpli 4 me ane te telekomandes eshte i lidhur me wi-fi
Pershendetje kam nje aparat 500hd pergjithesisht punon ne rregull por kur ikin dritat dhe provoj ta ndez pulson vtm llampa led jeshile perpara duhet ta fik dhe ta ndez disa here celsin mbrapa deri sa te punoj normalisht .Mund te me ndihmoni si ta riparoj kete problem. Programin nuk ja ndrroj dot se ka lanin e djegur dhe ushqyesin e kam nderruar disa here nuk eshte ky problemi. A i ka ndodhur dikujt tjt ky problem dhe a riparohet.Flm
Nuk e kam kete dekoder,por shume vite me pare kam patur nje dm 800 hd,dhe kam patur kete problem ndonjehere e zgjigjja dhe me dream up,
ose duke ndrruar alimentatoren.
Nese e ke provuar dhe me alimentator tjeter,atehere me duket se jane kondensatoret,ndrroi te dy.
Pershendetje,
Kam nje dream 800hd se me sim 2.1 i kam provuar disa imazhe por prap me nxjerr error no ca found
Fillimisht nuk me njifte tunerin prandaj u perpoqa ti hedh imazh por me eshte e pa mundur ti instaloj e kam provuar me dream up me optiflasher por asgje duket sikur nuk po i merr imazhet.
Po me kete e ke provuar http://www.satsupreme.com/showthread...ost1177147#631
Edhe dicka, kontrolloje nje here Jumper poshte Tuner nqs eshte e futur ne vendin e vet.shiko foton