persh a mund te me ndihmoni si te instaloj ccam ne dreambox 500hd sim ferrari me image openpli dua ta instaloj ne menyre manuale sepse as japhar addons dhe as tspanel nuk i instaloj dote sepse nuk i pranon
persh a mund te me ndihmoni si te instaloj ccam ne dreambox 500hd sim ferrari me image openpli dua ta instaloj ne menyre manuale sepse as japhar addons dhe as tspanel nuk i instaloj dote sepse nuk i pranon
Kush me ndihmon me ccam 2.1.3 ose 2.1.4 per image open pli vetem te jete ne formatin ipk
ketu ke cccam 2.1.3 2.1.4 ne formatin ipk shpaketoi dhe vendosi ne tmp
ose munde ta vendosesh ne menyre manuale gjeji nji cccam 2.1.3 ose 2.1.4 hiqe versionin e cccam qe ke dhe vendos nji nga keto pastai duhet te ndryshosh scrip qe te punoje nji nga keto versione openpli ne mos gaboi e ka tek etc ose etc/int softcam.cccam2.03 ndryshoje beje cccam2.1.3 ose 2.1.4 ose tek usr/script pastai hap softcamcccam dhe do ta ndryshosh psh nga 2.0.3 ne 2.1.3 ruaje restart cccam dhe je ok keshtu kam vepruar kohe me pare se tani nuk perdore me openpli
Problemi qendron qe une nuk kam fare ccam ne aparat ose me sakte image open pli eshte pa ccam dhe doja te instaloja ccamin ne aparat nuk me intereson shume versioni i ccamit thjeshte dua te instaloj ccam ne ketw image
Po pse nuk shkarkohet nga plugin
Nuk me shkarkohet nga plugins e kam provuar
Instalo tspanel
Nuk e merr ts panel as japhar addons