ke afn ne 9E dhe 0.8W qe hapen
mjafton ti hedhesh ato filet qe kam attashuar un se jane dhe celsat ok
P.s a me ndihmon njeri se kam nje problem.
Kam dm800 klon me trial turner dhe kam driverat trial turner 2.0b qe me imazh open pli 2.1 ose 3.0 me punon por me open pli 4 nuk del dvbt si duket se njef...
Ka ndonjeri ndonje ide ose ndonje driver qe punon me open pli 4?
meqense tek tema e duhur postojne vetem stafi(qe se kam kuptuar ndonjehere pse)
po atashoj plugin per te bere download automatik nga boxi celsat powervu
Mbas 4 oresh kerkim per trial turner driver per open pli 4 pata sukses ne gjetje
Po e atashoj dhe ktu nqs ndonjerit do ti duhet
Image do ta marresh nga , por instalimin do ta besh nga broseri Internet Explorer ose Chroma. Duhet te kesh ose te instalosh me pare SSL 84F ose SSL 87F.
Kam nje problem me dm tim Sunray800sev2 triple tuner + wifi.
Vazhdimisht e kam perdorur me nje hdd te jashtem me te cilin e kam lidhur npm usb.
Gjithshka ka funksionuar ne rregull deri ne kete fundjave. Tashme aparati nuk e njeh me hard diskun, madje as usb tek te dy portat qe ka (kam provuar tre usb te ndryshme qe u njihnin lehtesisht nga aparati).
Gjithashtu as wifi nuk punon me, pra nuk e njeh aparati duket sikur nuk ka wifi gje qe ka punuar rregullisht. Fatmiresisht internetin mund ta lidhet nprm kabllit.
Cfare mund te kete ndodhur?
E kam flashuar dy here boxsin (jo me dream up), por npm lan, por situata eshte e njejte.
Cfare mund te bej?
Dhe a ka ndonje mundesi ti bej backup imazhit (DreamElite) qe kam te instaluar ne box pa usb?
si mund ti hedhim second stage 84 apo 87 etj nje imazhi dreamelite ssl75?ne cilen direktori mund ta hedhim pa bere gabime?edhe dicka:si mund ta pershpejtojme ngarkimin e nje imazhi kur e ngarkojme me dreamup?a mund te perdorim edhe internetin?si behet ju lutem se un gjithmone harxhoj me shume se nje ore per te ngarkuar nje imazh ne dreambox 800. pres pergjigje ju lutem.flm
SSL hidhet njelloj si edhe imazhi dhe regjistrohet shume shpejt ne DM. Ne se do te shpejtosh hedhjen e imazhit ne DM mire eshte ta hedhesh me broserat si me siper duke regjistruar http://192.168.x.x/upgrade.dhtml ku me x jane te dhenat e IP adresa te DM. Ne kete menyre DM do te komunikoje me kompjuterin dhe do te hapesh folderin ku ke imazhin ne kompjuter per ta ekzekutuar ate.