Kam nje hall - mbreme tek instaloja e ēinstaloja disa plugin-extension, vu+ im u bllokua dhe nuk starton me.
Pra, kur e ndez ndalon te fotografia qe del ne fillim dhe nuk shkon me. nuk reagon ne asnje buton te telekomandes. qka ka ndodhur dhe si mund ta diagnostifikoj?
Puna eshte se nuk dua ta instaloj nga fillimi se i humbas buketen e kanaleve si dhe satelitet te cilat mi ka programuar nje person.
as791!
Nuk ka rrugė tjetėr,vetėm ta fleshosh nga e para.Kjo ka ndodhur se i ke hedhur fajll tė gabuar.Mase ndonjėri jep mendim tjetėr se si mund tė riparohet.Paē fat!
Ndodh shpesh kjo kur i hedh plugin apo skin qe nuk jane kompatibel me imazhin.
Megjithate, pavarsisht se boxi nuk reagon, ne shumicen e rasteve arrin te lidhesh me FTP me boxin.
Te pakten mua ne te gjitha rastet e ngjashme keshtu me ndodh.
Keshtu qe hap njehere DCC apo ndonje prog te ngjashem, dhe nqs lidhesh, shko ne /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/ dhe ketu fshi(delete) ato dosje qe perfaqesojne plugin e fundit qe ke shkarkuar(apo qe ti dyshon se te kane krijuar problemin) Pastaj fike dhe rindize boxin (hiqe nga ryma dhe vendose prape)
Nqs nuk lidhesh dot me ftp atehere duhet ta flashosh nga e para, sic te thote rihatkud.
PS; mire eshte qe me pare, ti besh backup imazhit qe perdor. Ne kete menyre cfaredo qe te ndodh ke mundesi qe ta rikthesh boxin sic e kishe.
Ju falenderoj shume per pergjigjet te dyve. Kesaj rradhe e flashova, mirepo postimi i filletari eshte teper i dobishem per mua per te ardhmen.
Edhe nje here flm.
Keto dite po ballafaqohem me nje situate te pakendshme, desha te kerkoj ndihme dhe opinionin tuaj.
Ne fakt, po e ndez reciverin dhe punon shume mire, pa probleme. E kthej nga Kroatet punon mire, edhe nga spanjollet poashtu. POR - kur e hedh ke francezet, sinjali i CCcam nderpritet dhe pastaj nuk punon
ne asnjeren nga pakot tjera. Atehere duhet ta ristartoj nga e para.
Nuk e di se qka po ndodh, me te vertet e cuditshme. Dmth, po kalova edhe gabimisht nga ndonje program i paketes franceze ne Astra 13, atehere me nderpritet sinjali i CCcam ne teresi dhe per tu hapur duhet ristartuar.
ndonje ide ?
ideja ime eshte qe nuk ka faj francezi...por ke ndonji virus ne aparat...te ngelet si fillim te besh riflashimin...
perdor version tjeter te cccam nqs ke 2.3.0, provo 2.2.1 ose 2.1.4 dhe besoj eshte ok, nqs nuk ben atehere duhet te besh nje modifikim te cccam.prio, nuk e mbaj mend cilat provider duhet te injorosh I: 1811:000000 I: 0500:032830 I: 0100:003317 , nqs nuk gaboj jane keto, nqs dikush nga forumi i di me mire te shkruaje. gjith te mirat.ps:ka pesuar ndryshime canalsat, nuk hapet , nqs do bein sport hapen pa problem
as79!
Ndodh qė CCcam bllokohet ,kur kanali nuk hapet shpejt.Kjo ndodh shpesh me francezet.Unė e kam gjetur zgjidhjen duke e ristartuar CCcam.Shėndet!