Pershendetje,
Ju lutem nqs dikush ka mundesi, kerkoj nje imazh openpli per MagicBox MG4 HD. Kam instaluar nje imazh OpenVIX po nuk jam shume i kenaqur dhe kam goxha problem me IPTV me OpenVIX. Faleminderit paraprakisht!
Pershendetje,
Ju lutem nqs dikush ka mundesi, kerkoj nje imazh openpli per MagicBox MG4 HD. Kam instaluar nje imazh OpenVIX po nuk jam shume i kenaqur dhe kam goxha problem me IPTV me OpenVIX. Faleminderit paraprakisht!
Nga fabrika ka ardhur me nje imazh openpli (besoj custom made) per MagicBox. Sidoqofte faleminderit!
pershendetje me fali nje mik nje Vu+SOLO nuk e lidh dot me ftp talnet siduket nga qe eshte me pasword do doja ta restartoj ti hedh image te ri di dikush teme ndihmoje ?
nuk di ta dalloj por clon besoj se eshte pasi mbrapa thote MADE IN KOREA
Po e ke vu origjinale beje me usb, fut usb me imazhin brenda (folderin vuplus) ne root te usb. Fike ndize e prit te pulsoje ledi i gjelber. Hiqe usb dhe besoj do bootohet ne imazh. Kujdes zgjidh image vetem per vusolo jo cdo vu se perndyshe i prish bootin e hidhe ne plehra pastaj.
M'falni ni pytje jasht teme, por a e din ndokush se mos ka ndryshuar Web-faqja e Black Hole team, se po ma qet:
Internal Server Error