Hansi flm per pergjigjen. Por une kete Open Blackhole dhe Black Hole kam nja 8-9 vjet qe e perdor dhe skam pas probleme asnjehere. Por kete radhe pasi e flashova aparatin nuk e di ca zotin ka qe nuk me lejon me instalu Oscamin. Cccam 2.3.9 dhe Ncam 14.3 i kam instaluar rehat. Une e perdor aparatin me OpenMultiboot dhe kam instalu nja 5 Imazhe. Tek asnje Imazh nuk arrij dot me instalu Oscam.
Kalofsh mire
Une nuk po kuptoj asgĵe,ne fillim nuk intaloje asgje tani Ncamin e ke te instaluar.
A te punon Ncam ??
Po te rekomandoj nje imazh Backup Provoje,nqf-se Instalohen te gjita camet atehere Probleme eshte ne configurimet qe ben.
E pashe rastesisht postin tan.!
Kam 5 minuta kohe para se te iki te luaj futboll
Me vjen keq, oscamin duhet ta instalosh pa problem.
Vepro ne kete menyre.
Futi imazh te ri decoderit.
beji reboot. beji azhornimin on line.
ribeji reboot perseri decoderit.
Pastaj instalo,ose shkarko mgcamd135.a si fillim,pas instalimit beji restart.
Nuk kam kohe te shkruaj u bera vone.
Merr linkun e instalimit te mohamed dhe do shikosh do te instalosh oscamin
Po ne fillim nuk mundja te instaloja asnje nga cam-et tuci-puci. U mora nja 2 dite rresht instalo/c'instalo dhe cuditerisht arrita te instaloj vetem Ncam 14.3 dhe Cccam 2.3.9.
Ne fakt nuk bej asnje lloj konfigurimi kur instaloj keto cam-et. Thjesht i downloadoj nga satvenus ose dreamsat fus linjat dhe kaq. Here te tjera skam pas probleme me keto instalimet. Po une e perdor aparatin me plugin OpenMultiboot dhe te asnje nga imazhet qe kam ne multiboot nuk me instalohet Oscam (Black Hole, Open Blackhole 4.3 dhe 5.3 si dhe Open Pli 7.3 dhe 8.3). Mamurrzaku me ka sqaruar qe duhet ti bej update pasi flashoj aparatin. Ndoshta prej kesaj nuk instalohet edhe Oscami pasi nuk i kam bere update.
Gjithsesi faleminderit
P.S. Ncami punon perfekt, tani ka ngel fiksimi pse nuk instalohet Oscami
Ciao mamurrzako. Shiko i lexoj me shume qejf keto sqarimet e tua per te gjithe antaret, se edhe mesoj prej tyre. Po pata kohe do ta flashoj sonte aparatin prape dhe do bej edhe kete update se te them te drejten nuk e kam bere pasi kam futur imazhin. Mos ndoshta ka probleme ngaqe e perdor ne Multiboot aparatin? Se kur e perdorja pa kete plugin skisha probleme (hamendesim i imi si fillestar qe jam). Edhe dicka. Kur mundohem te instaloj Imazhin Open Blackhole 5.2 dhe 5.3 me del nje problem, me nxjerr nje tabele Traceback (most recent call last). Nuk e di ca zotin osht kjo dhe prandaj vazhdoj me Open black hole 4.4
Kalofsh mire dhe futi nja 3-4 gola per qejf
Nuk ka te bej fare multibot apo flash.
Problemi yt qendrron tek librarite.
Prandaj te dhashe mgcamd 135.a , sepse eshte softcam qe ka te gjitha librarite brenda.
Po me ben me te vertet kurioz fatti qe nuk ja del.
Je ne telegram ne grupin tim?
Nese je,futu dhe me shkruaj ne telegram.,nese nuk e ke e kettu tek ky post ku thote kliko ketu .
sepse dua te shoh me anydesk cfare problemi ke .
E bejme neser paradite me duhen vetem 5 minuta per te instaluar cfare te duash ti ne decoder. .