me duket se ka drejte flamurtari.
Te duhet nje profesionist qe di te saldoje mire,dhe jo nje kovaç..?!!
Po te keshilloj nje veprimin nga deshprimi,(me elektroniken nuk duhet te nenvleftesosh dhe gjen me stupida) merr nje lente zmadhuese,dhe shiko mos ke demtuar kanalet nga brenda.
Shume here shokeve te mi jua kam rregulluar hyrjen e internetit me piscatore femrash..!!!
dhe e fundit fare shiko mos gjen ne rrjet nje adatator nga av ne hdmi..
nga skart ne hdmi ekziston.
Me duket paksa e çuditshme qe e ke djegur?!!!
mund te djegesh te daluren e usb me smargo duke e tepruar me tensonin.
Por mos u deshpro,po te shkosh tek sifteam(ishalla skam shkelur rregullat,behet fjale x ndihme),aty eshte arthur qe eshte nje profesionist me shume
eksperince,ju dha leksion kinezve si te riparonin MAGICBOX
pershendetje desha te ju pyes nese me ndihmon ndokush ne lidhje me ket reseve emri eshte mini vu solo dhe me ka mbetur vetem me drit te kuqe a kan ndonje mundsi dikush te me tregoi se si tja bej flm shum
arbend tregon ku ta blei nese mundesh flm
pastro inboxin nuk te merr sms....nuk e mbaj mend si quhet flashi ...besoj mbase ta tregojne te tjeret....une e kam harruar emrin megjithse e bleva ne Kine te ALI EXPRES..dhe e montova ne rregull ne Tirane...pyet edhe Bobimilon ai e di mire..ai me ka sqaruar dhe mua ...
Nqs eshte djegur kompleksi i Hdmi, cmimi nis nga 90Euro dhe ne varesi te modelit shkon deri 135 Euro,po te shtosh edhe 50Euro punen vete 185-190 Euro , me 250 - 300 Euro sot ble TV te ri Fringo 3D, me 200Hz,por ndoshta nuk eshte dicka serioze dhe i duhet riprogramim nga fillimi (Shpresoj te jete keshtu)