Ne oscam server hidhen linjat cccam e konvertuar
Inviato dal mio SM-G850F utilizzando Tapatalk
Ne oscam server hidhen linjat cccam e konvertuar
per florindin me pak vones por tani e pash .
un kam instaluar ket image BlackHole-3.0.1-vusolo4k_usb_release_20151130 pastaj kam instaluar enigma2-plugin-cams-oscam_11077_all.ipk dhe kam hyr ne ftp kam hapur /etc/tuxbox/config/ dhe pastej ne oscam.server kam kliku ne bearbeiten kam fshi te dhenat qe kan qen aty dhe ja kam ber paste tdhanat e mija skam pat nevoj per konvertim
pasi vet e kam modifiku ne text dokument e kam rujt dhe ja kam ber paste.ja shembulli si duhet te jen keto.verejtje ip e shkruara jan vetem shembull pra nuk jan te sakta.ti i vendos tujat.
pastaj ja kam ber save dhe kam dalur nga ftp.restart recieverit dheCode:[reader] label = server_1 protocol = cccam device = 6.190.140.240,12000 user = emri userit pra i yti password = passi yt inactivitytimeout = 30 reconnecttimeout = 10 group = 1 dropbadcws = 1 cccversion = 2.2.1 cccmaxhops = 3 ccckeepalive = 1 [reader] label = server_2 protocol = cccam device = 7.190.145.250,12000 user = emri userit pra i yti password = passi yt inactivitytimeout = 30 reconnecttimeout = 10 group = 1 dropbadcws = 1 cccversion = 2.2.1 cccmaxhops = 3 ccckeepalive = 1 [reader] label = server_3 protocol = cccam device = 8.191.119.140,12000 user = emri userit pra i yti password = passi yt inactivitytimeout = 30 reconnecttimeout = 10 group = 1 dropbadcws = 1 cccversion = 2.2.1 cccmaxhops = 3 ccckeepalive = 1
keto menjeher jan hapur kanalet.te uroj fat edhe ty.
prsh ,kam nje problem me modulin conax te dga kur e vendos ne vu solo v2 ,gjithmone kur e kam nje nga kanalet e dga me ben crash,ndersa e kundrta ne nje kanal jo te dga nuk ben krash,se jo mban per 10 15 sec kanalin te dga hapur koptohet me (abonim) e pastaj crash prap ,derisa te heqesh nga foleja modulin vazhdon vetem crash ndizet e fiket
Prsh. Punon programi KODI nė vu+ zero ?
Kush me ndihmon me nje imazh black hole per vu solo 2 se clon flm
hidhi nji sy IMAGE
RRegjistrohu
prsh...si shpjegohet qe ne njerin vusolo v3 clone i nderrohet mac adresa kurse ne tjetrin vusolo pro clone nuk i ndryshohet?po cuditem!!!un me te njejten menyre i bej ndryshimet por nuk po e kuproj pse nuk ndryshohet njesoj si te vusolo v3?!! ne vusolon pro ose me tregon te gjitha zero(0) ose asgje!!gjithnje ma lidh problemin me ip e boxit,dhe njekohesisht nuk mi njeh ip fare.pra boxi nuk konektohet me ftp ne momentin qe i ben ndryshimet e mac adreses.kush ka pervojen te me jape nje pergjigje se si mund ta ndryshoj pa probleme mac aresen.klm
pershendetje, a ka ndonje tutorial se si mund ta intaloj iptv player in vu+ zero.
U mundova te gjen online dhe youtube po nuk gjeta ndonje te duhur