sal
am un dm 500 si o ss2 . am pe dream dbox 2.3 si un card digi care pe dream functioneaza ok , pe calc un gbox care lam descarcat odata cu altdvb . problema e ca vede calculatorul ca peers dar la share imi arata 0 card share .
sal
am un dm 500 si o ss2 . am pe dream dbox 2.3 si un card digi care pe dream functioneaza ok , pe calc un gbox care lam descarcat odata cu altdvb . problema e ca vede calculatorul ca peers dar la share imi arata 0 card share .
CUm naiba iti merge tie CARD-ul DIGI pe DreAM ??
Asta ar trebui sa imi explici si mie ...
au fost 100 topicuri despre asta pe toate forumurile . simplu desfaci conserva scoti bk si rsa , le pui in fisierul nagra din var/key si functioneaza ok. problema mea e alta cum fac share in retea , local ptr ca net nu am acasa?
scuze am gbox2.1
Simplu,pe baza ip de retea locala si nu pe dyndns sau ip real.
nu inteleg ce sa intamplat de nu functiona . am schimbat gbox si cu aceleasi setari functioneaza perect . poate pentru gbox 2.1 mai trebuie facute si alte setari . la 2.2 a mers din prima
cati banii vrei sa-mi da-i si mie codurile la digi tv? sau max tv? am un m-vision 9080net si un matrix reborn si un cas 3 pentru incarcat cam-urile....
sunt doua modalitati:
1. Citesti cartela (e riscant - poti sa o distrugi dar o trimiti inapoi si iti dau alta)
2. Scapi de pasta aia si aplici un Jtag si citesti info (e foarte riscant mai ales cand iei pasta aia ca poti sa strici circuite, dar odata citit.... e al tau pentru totdeauna...) Stiu ca sunt "baieti in Romania care extrag bk pentru modesta suma de 75-100 euro.