Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 29 of 100 FirstFirst ... 41924272829303134395479 ... LastLast
Results 281 to 290 of 996

Thread: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

o njerez disa ketu e kan gjetur emulatorin gshare dhe thejne se ben e ben por asnjeri se kan provuar un kam lexuargjithandej mirpo te gjith thojn qe nuk bene ne enigna2 a keni instaluar ndonjeri ne enigma 2 apo vetem pse keni gjetur filen thuani se bene perndryshe sa i perket payserverit mund te gjindet payserveri

2. Advertise Here
    Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by stv2008 View Post
    po keshtu eshte kur nuk lexon,shiko nje faqe me perpara se cfar kam shkruar pastaj bej replika.
    epo ca te thote shoku, ne pergjithesi kaloj direkt tek postimi i fundit ketu ne forum

Moderator
    Uploads
    529

Po pa tjeter qe ben ne enigma2,por problemi eshte se ju i doni gjithmon qofte ke daja dhe nuk beni asnjehere testime.Duke u munduar vete qe te realizoni ate qe deshironi mesoni dhe nuk harroni.
    Ore jeni mesuar me fillestarin qe i ben te gjitha gati ju shpjegon dhe shkruan nje carcaf per ta kuptuar,te cilin e falenderoj.Por jo te gjithe jane si ai, kete duhet ta kuptoni.

Quote Originally Posted by uranqe View Post
    o njerez disa ketu e kan gjetur emulatorin gshare dhe thejne se ben e ben por asnjeri se kan provuar un kam lexuargjithandej mirpo te gjith thojn qe nuk bene ne enigna2 a keni instaluar ndonjeri ne enigma 2 apo vetem pse keni gjetur filen thuani se bene perndryshe sa i perket payserverit mund te gjindet payserveri

Member
    Uploads
    0

aaaaaaaaaaaaa

Senior Member
    Uploads
    0

Me vjen keq qe shkruani gjera qe as vet si besoni.Kjo puna e Digitalb-it ka te pakten 6-7 vjet qe thuhet se eshte hapur,por fatkeqesisht asgje nuk eshte e vertete.
    Qarkullojne dhe video ne youtube per ta bere me te besueshme por qe nga ajo kohe jane vetem fjale boshe.
    Mos u genjeni me dike kur thote:"po eshte hapur,e pashe me syte e mi",se as ai vet se di se c'thote.
    Nese dicka e re del,fale internetit dhe qindra forumeve merret menjehere vesh sa e vertete eshte dhe asgje s'mbetet e fshehte,prandaj mos ia fusni kot se s'gjeni asnje,vetem sa jetoni me shpresa vet ju...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by stv2008 View Post
    Po pa tjeter qe ben ne enigma2,por problemi eshte se ju i doni gjithmon qofte ke daja dhe nuk beni asnjehere testime.Duke u munduar vete qe te realizoni ate qe deshironi mesoni dhe nuk harroni.
    Ore jeni mesuar me fillestarin qe i ben te gjitha gati ju shpjegon dhe shkruan nje carcaf per ta kuptuar,te cilin e falenderoj.Por jo te gjithe jane si ai, kete duhet ta kuptoni.
    une per pertes nuk e le realisht se kam lexuar gjithandej dhe thojn qr nuk bene per pertes nuk e kisha lon por nuk di se si kam provuar realisht ato filet nuk dija ti fus

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by vjosa_ View Post
    Me vjen keq qe shkruani gjera qe as vet si besoni.Kjo puna e Digitalb-it ka te pakten 6-7 vjet qe thuhet se eshte hapur,por fatkeqesisht asgje nuk eshte e vertete.
    Qarkullojne dhe video ne youtube per ta bere me te besueshme por qe nga ajo kohe jane vetem fjale boshe.
    Mos u genjeni me dike kur thote:"po eshte hapur,e pashe me syte e mi",se as ai vet se di se c'thote.
    Nese dicka e re del,fale internetit dhe qindra forumeve merret menjehere vesh sa e vertete eshte dhe asgje s'mbetet e fshehte,prandaj mos ia fusni kot se s'gjeni asnje,vetem sa jetoni me shpresa vet ju...

pse bre vjen e ja fut prej kornerit ti e ski kurrfarr njohuri digitalb hapet qe nga momenti qe rshte thyer problemi qendroj te qmimet e kushtet qe ofrojn e per ate nuk ka dal publike si menton ti qe dikush do ti prish interesat e veta e te dal publikisht gjithandej normal qe jo digitalbi ka qen gjithmon i thyer por sjan ofruar kushte te mira per tu abonuar tani se fundmi eshte thyer me njefar sistemi gshare qe ti sigurisht se ke iden se qfar eshte nje emulator qe punon me ndryshe se emulatoret tjer si ccam e mgcamd etj.. sistemi gshare abonini me ta behet me resirvera te veqant qe kan kete mundesi dhe rshte nje abonim shum i lire sa i perket qmimit prandaj ne jemi duke diskutuar ketu diqka me te lart se si te instalohet ky emulator ne enigma 2 ..

Contributing Member pleshina's Avatar
    Uploads
    13

Punojne 100% Digitalbi perveq gold edhe sky it HD me resiver Ibox Gshare3,deri para 1 muaj qmimi i kti resiveri ka qen 65 euro,dje une kam dashte me ble me thane se tani eshte 160 euro.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by pleshina View Post
    Punojne 100% Digitalbi perveq gold edhe sky it HD me resiver Ibox Gshare3,deri para 1 muaj qmimi i kti resiveri ka qen 65 euro,dje une kam dashte me ble me thane se tani eshte 160 euro.

pleshina sigurisht ke shikuar ne kosove shitesit si e kan kuptuar kete gje te digitalbit mendojn te bejne shtepi nga kjo buqet sigurisht po gjete llojin e boxit dhe abonimin me porosit ne internet duhet te kete qmimin e njejt .. sipas mendimit tim

Senior Member
    Uploads
    0

Pershendetje ja ku e keni njerin prej personave qe bene abonimet Digitalb HD me Gshare3 .. tani vetem mbetet nga ata trimat te na tregojn se si bene gshare emulatori ne Enigma 2... ??

Code:
    https://www.facebook.com/Gshare.Officiel/

Advertise Here