Pershendetje, e kam nje pyetje pse nuk ban dikush ndonje tutorial se si ehste puna e ketij g-share 1,2,3. Kush din le te postoj metoda apo tutoriale se tash eshte emulatori i ri i fundit dmth de bej ndonje tutorial si installohet ne linux/vps dhe ne dreeambox njejt si ka informata per cccam kuptoni
pershendetje sa i perket sistemit emulatorit gshare 1,2,3 mos u lodhni kot nuk mund te behet instalimi i tyre ne ndonje pajisje enigma 2 ta pakten nuk funksionon edhe nese behet gshare eshte emulator qe punon vetem ne resirverat perkates dhe jo ata enigma 2 perndryshe sa i perket kohegjatesis se sa do te punojn ajo nuk dihet nga askush mund te punojn 1 muaj mund te punojn 15 muaj ajo eshte ne pergjegjesi te secilit sa i perket se a punon mire apo jo aty hiqni dilemat ska fjal qe punob perfekt me 0 ngecje me sa kam pyetur server kryesor te gshares qe posedojn kartat me kan garantuar qe do punoj per nje kohe te gjat prej 15 muajve per sa te kesh abonim .. keto jane infot e mija qe kam rreth gshares per momentin pritet te marr nje starsat hyper 2000 me abonim keto dita dhe do ju beje update me ndonje info shtes
G-Share kushton Qimet e Kokes, e bejne Arabet per te shitur aparatet Starsat etj, jane kompani qe investojne miljona per kete pune, behet vetem per te shitur aparatet, per njerezit e thjeshte nuk vlen fare kjo pune, kjo eshte arsyeja qe nuk ka perkrahje ne Enigma 2, por pasi te mbaron Abonimi 12-15 mujor i G-Share, prape do kalosh te CCcam, arsyeja eshte shume e thjeshte, Starsati eshte aparat koti, dhe G-Share behet vetem per te shitur, per mua nuk vlen!!!!
Se shpejti do dale soft i ri per te gjithe dekoderat qe kane te instaluar gshare,si psh starsat 2000 hd ace,,starsat 2220 etj. Pra bje poshte ideja qe : gshare shet dekoderin e me pas nuk vlen me. Flitet qe do shtohen se shpejti Tring dhe primafila.