More cuna mos me kerkoni test
Se nuk jap per momentin
Un ju dhash nje lajm te mire se e kam thy dga sic ju tregova ne video po prisni
Dhe pak dhe do shofim te gjith digitalb me cmim te lir
Faleminderit!
More cuna mos me kerkoni test
Se nuk jap per momentin
Un ju dhash nje lajm te mire se e kam thy dga sic ju tregova ne video po prisni
Dhe pak dhe do shofim te gjith digitalb me cmim te lir
Faleminderit!
dga me cccam gjithmon ka qen e hapur........
po tall karamelet ti?
http://www.satsupreme.com/showthread...=1#post1176255
o Jakub te pakten na jep ca detaje qe nuk prekin interesin tend a na duhet patjeter box linux siq kan kerkuar deri me tani a ka stabilitet a do kete mudnesi abonimi 1 mujor cili do te jet qmimi perafersisht etj ... e jo vetem keshtu te na hedhesh hi syve sepse disa nga ne jemi ne prag te blerjes se ndonje boxi ridizajnimit te resirvereve tane prandaj nje info nga ana yte do te na stoponte nga nje blerje e gabushme ... te falimderit te pergezoj per punen shpresoj te del ne realitet kjo qe thua .. !!!
Ca thu me shoku .....ke provoku?shum mire ke bere kur ka njerez qe akoma besojne se cfare fluturon haet.
CCcam 2.1.3 nuk e lexon dot karten e DGA,kete ta them me siguri.
RSA e dga ku do e vendosesh te CCcam?
Eshte e vertete qe eshte thyer por me oscam privat jo publik.
Shpjegohu mire shoku se mgcamd,mbox,gbox kan kohe qe e kan hapur dga,oscami per te cilin po flas ka ca dit qe ka dale dhe eshte normale qe oscam+cccam hapin dga fale dhe RSA te pa publikuar akoma.
Ku e ke pa kete film shoku te xoni?apo te nafi?
pe dijsh mir qe ketu nuk ka njohuri hackimi o Super - Vip
kalo mire
shume mundesi nuk ka por cdo gje eshte e mundur. Tokesoret shikohen vetem nga shqiptaret. Problemi qendron ne satelit ku shikohen nga shume njerez dhe prandaj shkojne ne pairing njehere ne satelit. Dhe vemendja me e madhe eshte te sateliti pasi edhe me ato metoda pairing te perdorura nga kompanite kriptuese qe perdorin platformat eshte arritur te thyhet dhe keto kompani perqendrohen me shume aty sesa ne tokesor.
Por asgje ska te sigurt ne kete bot :)
Kush me tregon pse disa servera me pagese te japin 3 linja dhe jo 1?
Kam degjuar se serverat qe japin 1 linje jane me stabel sesa ata qe japin 3 gje qe e kam provuar edhe vet dhe ka rezultuar qe serveri me 1 linje ka qene shum stabil.
mos ja fut kot---------Kam degjuar se serverat qe japin 1 linje jane me stabel sesa ata qe japin 3 gje qe e kam provuar edhe vet dhe ka rezultuar qe serveri me 1 linje ka qene shum stabil.---------varet nga serveri qe te kan dhen o.[ BLEDIO7]