a do kemi per Festen e Viti te RI,kanalet shqip,qe na mundeson ndokush me i shiqu,me ndonje iptv Stabile,,,,apo ndoshta me ndonje C-linje,cccam;;;;;nese dikush behet bujar,po fillojm nga sot qe te kerkojm,mos po na dergon ndokush ndonje lajm te mire,kalofshi mire
sikush shikon mundesin e tij mbase per ty nuk eshte problem ana ekonomike me behet qefi per ty po une sdo bleja kurre tre karta njera ana ekonomike dhe dy nuk mundesh me i pa kurre gjitha edhe me pas 24 ore te lira edhe kur ishte dga me cline te them te drejten nuk e shifja fare po ne jemi te fiksum kur si kemi i duam kur i kemi si shofim
tung ju pershendes a mundeni mem tregu se cili android tv box eshte i mire qe ja vlen me mar ( mxlll apo ms8 kta i kam shiku un spo di cilin ? ) mi rekomandoni disa box se cilet jan te mir flm
eshte me mire qe te besh abonim te rregullt tek digitalb me ato para. linjat jane per teste dhe per njerez te apasionuar, por nese shkojne ne kaq shuma te medha eshte biznes i madh pastaj. Nuk ia vlen. Digitalb nuk eshte sky qe te ngrihet cmimi kaq shume. Kjo ndodh se ka emigrante qe e kerkojne shume dhe qe nuk duhet ta blejne me keto cmime sepse ne cmim duhet te futet dhe interneti dhe ilegaliteti, i bie shume me teper pastaj.
ndonje link per Top-channel,qe punon seabil,,,,se do lista qe po dergohen ne forum po kan ngeccje qdo 3 sekonda,,,,,vetem top channel ,nese ka ndokush
qe te gjithe aparatet android tv shume te mire jane keshtu qe mos u mendo shume merr ate qe te pelqen me shume nga design.une kam nje kinez dhe eshte sh i mire.