Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 8 of 100 FirstFirst ... 367891013183358 ... LastLast
Results 71 to 80 of 996

Thread: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

kjo nuk eshte e vertet sepse une e kam testuar iptv te rregullt dhe ka dashur shpejtesi me teper qe te punoje stable e vertetuar me 2 mbs do mbetesh gjithe kohes duke u neveritur, ka edhe shume firma private ketu qe edhe pse tregojne qe kan shpejtesi te larte gjithcka eshte pothuaj fallco sepse ne moemntin qe con tek nje kanal mendjer bllokohet njelloj sikur ben download dicka edhe nuk vazhdon shpejt...

qe te shikoni iptv pa probleme duhet te pakten 5 mgbs e lart plus dhe te keni netin cilesor

2. Advertise Here
    VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Kur ben zaping ne iptv nuk e ka fajin interneti por serveri qe jep paketen e kanaleve!
    Personalisht nuk kame asnje problem me vu+ qe perdore.
    Ne Athine kam 24mbs me 3.8mbs upload dhe duke e krahasuar me Shqiperine me 2mbs e 0.9mbs upload per iptv nga i njejti server nuk shohe asnje ndryshim.
    Punojne shume mire si ne Athine ashtu dhe ne Shqiperi!
    1000 leke te reja ne muaj per internet 2mbs pa probleme besoj se eshte mire!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by MX7 View Post
    Kur ben zaping ne iptv nuk e ka fajin interneti por serveri qe jep paketen e kanaleve!
    Personalisht nuk kame asnje problem me vu+ qe perdore.
    Ne Athine kam 24mbs me 3.8mbs upload dhe duke e krahasuar me Shqiperine me 2mbs e 0.9mbs upload per iptv nga i njejti server nuk shohe asnje ndryshim.
    Punojne shume mire si ne Athine ashtu dhe ne Shqiperi!
    1000 leke te reja ne muaj per internet 2mbs pa probleme besoj se eshte mire!
    dakord sic thua ti, por ne vend tjeter qe ka net me te mire edhe duket pasi e pingoj pse kanalet nuk ngecin sic ben me nje linje te dobet 2 megabit? kam perdorur shume linja edhe nga iptv te ndryshme gjigande?me 2 mega ehde me kete cilesi te dobet qe japin disa kompani private ketu here here ka luhatje te medha as behet fjale kurre te shikosh rehat kanalet HD eshte e kote..

Senior Member
    Uploads
    0

A ka dikush iptv SS2 per ndeshjen Kosova- Guinea, te me degoj ne pn, ju falenderoj.

Contributing Member Ghostenigma's Avatar
    Uploads
    36

"Ne Shqiperi punon shume mire interneti. Me 2mbs dowloading dhe 0.9 uploading s`ka asnje problem per IPTV.
    IPTV nga prive server nuk do internet te shpejte por do internet stabel pa shkeputje!
    Kanalet ne iptv ne fillim behen record ne hd e pas 30 sek dergohen per tu pare keshtu qe nuk duhet intenet te shpejte si klient.
    "

Po mo shoku po....Qe nje kanal sidomos ne HD duhet 5 MB e pakta Download kur je klient dhe normalisht 5 MB Upload/Download kur je server.

Nqs duam te flasim per stabilitet!

P.s bokset me enigma sjane gje per IPTV sidomos kur vjen puna tek kanalet hd!

VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Po flasim shume per shpejtesine e internetit per IPTV dhe duhet te dime se duhet upload te mire qe te punoj e jo downloading.
    Ne kete moment me dekoder edission qe jane njesoj si amikot shpejtesia e te dhenave qe kerkon dekoderi ne upload jane 100-550 kbs.
    upload ne ruter eshte 0.8mbs ose 800kbs keshtu qe eshte plotesisht i mjaftueshem.
    Me intenet static 100/100mbs nxjerre 50 kanale HD jo Full HD por HD te thjeshte.

Stabiliteti varet nga serveri dhe paneli qe eshte i instaluar ne server.
    Me i shtrenjti eshte 500 me 1000 euro ne muaj per serverin dhe per panelin ai profesional eshte 1000 euro ne muaj por per fat kane nxjerre dhe per perdorim shtepie me 60 euro ne muaj.
    Duke u nisur nga kjo asnjeri nuk shpenzon per te pasur super iptv por mundohen per dicka me ekonomike.
    IPTV ka shume shpenzime dhe per kete te gjithe bejne shkembime ose blerrje te kanaleve.

Senior Member
    Uploads
    0

kam nje cloud ibox 2 dhe kur provoj te beje strem nga PC gjat gjith kohes shkon si me nderpremje me ngecje fotografis bllokim nuk leshohet ndalet image i boxit eshte openpli .. pse nuk po behete strem mire ne vlc kur kam pasur dreambox 500s ka bere perfekt .. si eshte e mundur

Senior Member
    Uploads
    0

Kam nje modul Conax te ketij lloji

Code:
    http://www.cserebere.hu/termek/conax-ci-modul-2
    per qfare mund te me sherbej .. ?

Junior Member
    Uploads
    0

pershendetje ju qe e keni resiverin me post te kosoves , un e kam pakon A dmth 3 euro ne muaj , deshta te di a ka mundsi ne ata resivera me i shtu vet une iptv kanalet qe nuk i kam ,

Contributing Member Ghostenigma's Avatar
    Uploads
    36

"Me intenet static 100/100mbs nxjerre 50 kanale HD jo Full HD por HD te thjeshte."

@MX7

Po prandaj kemi kaq IPTV Stabel rreth e rrotull se kane investuar me 2 lek e kujtojn se do bejne 100 lek...

Sbehet fjale me 100/100 te besh 50 kanale HD stabel...Kjo eshte e provuar nga shume peshkaqen ;)

Si tha ai....Gjerat qe po ben ti un i kam lon...Gjerat qe po bej un Ti do ti besh!

Investoni .... dhe jepni popllit sherbimin qe meriton e mos u boni si dga e kompani te tjera qe po i rrjepin....Knej shajme ato e knej ja fusim me keq vet....

Page 8 of 100 FirstFirst ... 367891013183358 ... LastLast
Advertise Here