Po nqs ben nje abonim te caktuar IPTV, le te themi 3 muaj, cfare ndodh me listen ne enigma 2 pasi skadon abonimi?
A duhet ndonje script qe ta heqesh nga box?
Flm
Po nqs ben nje abonim te caktuar IPTV, le te themi 3 muaj, cfare ndodh me listen ne enigma 2 pasi skadon abonimi?
A duhet ndonje script qe ta heqesh nga box?
Flm
Listen mund ta heqėsh:
1. Me ane te menus te boxit tek "buketat"
2. Me anė te : DreamboxEdit , Dreamset ...
Ndersa "iptv.sh" scriptin e hek nga /etc/enigma2/
me ane te DCC nga PC
ose me ES File Explorer , JuiceSSH ... etc, nga android.
3. Restart enigma.
Ky i fundit ( JuiceSSH ) ėshte shum i mire sepse mun te dergosh edhe comando te ndryshme nga androidi me ane te telnetit.
P.sh. per ta aktualizuar IPTV listen qe ke:
/etc/enigma2/iptv.sh
apo pėr ta istaluar nje listė te re me anė tė scriptit si kam postuar me lart.
dhe pastaj enter.
Faleminderit.
Kur thua heq ke parasysh Delete apo jo?
Me dcc jam familjar. ne fakt e kontrollova pas postimit tuaj dhe ne etc/enigma2/ gjendet nje file iptv.sh
Dmth i bie qe po ta bej delete atehere lista nuk do te azhornohet me.
Faleminderit per shpjegimin.
Kisha nje pyetje qe ka lidhje me IPTV. Nuk po gjej nje guide te sakte per te vendosur picons ne listen e IPTV ne Enigma2.
Kam gjetur nje menyre per te shfaqur EPG ne IPTV nese te njejtin kanal e ke edhe ne Sat por picons me shfaqen vetem ne dreamboxedit ne PC me kete menyre ndersa ne box shafqet vetem EPG.
Per picona dhe EPG ne listen e IPTV nuk kam shikuar se me eshte dukur si shum pune.
1 Pyetje.
EPG-ne, e ke me ane te "referencave" ( 1:0:1:fab:451:35:c00000:0:0:0: ) apo si.
eshte shume pune. dhe per abonime afatshkurtra nuk ia vlen.
EPG e kam zgjidhur me ane te referencave dhe duke konfiguruar stream type si DVB/TS e jo si non-TS
dhe sigurisht qe duhet patur te instaluar EPG import se harrova. qe EPG te jete e azhornuar sepse direkt nga IPTV nuk e merr EPG
Ah, Ok. Flm.
Ate e kam ditur per ket arsye nuk ja kam filluar fare.
Lexova ne nje x adrese qe ka shtuar card per paketen orange.di ndonje per c'a kanalesh banet fjale konkretishte?