Edhe mua me ngecin bein hd sport te astra 19.2 , apo ndoshta prej aparatit amiko qe nuk eshte shume i avancuar ????
Edhe mua me ngecin bein hd sport te astra 19.2 , apo ndoshta prej aparatit amiko qe nuk eshte shume i avancuar ????
Demostrova vetem se cfare duhet te bejne cunat qe te shohin beIN ne Hotbird. Une vete nuk kam pertuar qe cdo kanali ne Canalsat ti bej prio ne baze te sid.
CCcam.prio ose oscam.dvbapi
P: 0100:003311 #Canalsat
P: 0100:003315 #CanalPlus
P: 0500:030b00 #TNT
P: 0500:040800 #Bis
P: 0500:032920 #Orange
Nese ju shkeputet CCcam mjafton te "injoroni" caid e Orange I: 0500:032920
Une kam Amiko mini combo,dhe deri me tani skam ndonje Linje me pagese,marr vetem Free,dhe beIN Sports ne Astra,dmth qe jan Franceze,,punoj Super,edhe pse po tham kam linja free
Pershendetje me falni a mund te me gjeni nje link per kanalin islam Peace Tv faleminderit
Jo shokut nuk mund te installosh asgje ne ate box per pos atyre opcioneve qe jan ne frimware webtv player ne amiko funksionon per mrekulli po linjat nuk jan te mira dhe internetin duhet ta kesh te mir per me funksionu mir
Webtv List.txt shkarko kete kanal vene ne usb shko ne webtv ne amiko preke butonin e bardh load from usb edhe te del ky kanal tek une funksionon gogja mir.
Lista e fundit qe ka futur Fiku tek tema e IPTV links ka problem, me sa duket nuk eshte kryer mire konvertimin.