ne openpli 4.0 dm800 hd origjinal funksionon.une nuk kisha nevoj te instaloj oscam-in sepse plugini e kishte vet te integruar.
ky plugin qenka nje script qe gjeneron cline nga nje web faqe qe jep cline per 24 ore.
ne openpli 4.0 dm800 hd origjinal funksionon.une nuk kisha nevoj te instaloj oscam-in sepse plugini e kishte vet te integruar.
ky plugin qenka nje script qe gjeneron cline nga nje web faqe qe jep cline per 24 ore.
Kush e ka nji backup open pli 4 pre installed per dm 800 Sim 2.10 triple tuner wi fi?
prsh mamurrzaku.jam nga shkodra dhe thjesht do doja te merrja nje mendin .do hap nje lokal ne lagje mirepo ngaqe rrijm me shokt e lagjes cdo dite kisha qejf te blija nje aparature qe do mund te shikonim ndeshje pa pasur nevoj per abonim sepse perndryshe sdo ju bezdisja juve.cila aparature do me keshillonit te blija dhe si mund te veproje ne rast se do e blija per te shikuar kanalet qofte tokesore te digitalbit ose tring ose satellitore te huaja.ose mos ka ndonje menyre tjeter me te mire.ju fl per keshillat nqs me ndihmoni.tung nga shkodra
prsh
varet nga shpenzimet e tua,dekoderi me ekonomik qe funksionon shume mire eshte VU + ZERO 119.00
Me nje firmware te blackhole,dhe menje USB DTT per antene toksore 30.00.ta keshilloj.
per te bere sh@ring dhe iptv,nuk ka kuptim te shpenzosh me shume...
dekoderat kinez nuk ti keshilloj,ndoshta zgemma star h2 me tunerin toksor samsung dhe ja vlen.
nqs blej njeren nga keto do me ndihmonit ti konfiguroj etj sepse nuk ja kam shum idene ketyre gjerave nese eshte e mundur nga ju?ju flm
a e ka provuar ndokush me image tjeter pervec openpli 4.0 a po funksionon ?
Sa per informacion!
E pranoj se po te kerkosh gjen shume gjera gratis!
Perse dhe si e bejne?
Me disa automatic setings plugins te instaluar ne dekoder e kane bere qe kur te gjenerohet lista e re te kopjojne dhe linjat e cccamit apo te oscamit.
Kane krijuar servera me keto linja dhe i perdorin gratis aty ku duhet!
Ka shume panel iptv ose panel te thyer qe kur personi i punon per streaming te vjedhin dhe linket e panelit!
Asnje gje nuk eshte gratis por thjesht kane gjetur menyra duke i zhvatur nga nje ane dhe duke i dhene nga ana tjeter!