Shoku per enigma1 spo na ndihmon fare ne te prapambeturve [emoji12] ke then qe kur te kesh kohe do besh nje udhezues.! Me sa shof une gjithe diten online je ktu ne forum po me duket se nuk do te na japesh keto informacione! [emoji3]
@ danilo
Nuk besoj se duhet pritur shume nga linjat free por gjithesesi per ata qe nuk kane linje eshte shume mire.
E ke gabim sepse nese gjen oscamin e duhur shikohet shum mire,sepse nuk je vetem me nje server.!!!
Nese s'marrin azhornamentet mjafton qe njehere ne 2-3 ore me telekomande kerkoni serverat.
Ne te njejtin post po falenderoj edhe Mamurrzakun qe e beri publik ne gjuhen shqipe kete metode.
Une danilo nuk bera vetem perkthimin,por ndihmova ne meyre shume aktive,dhe shume disponibilitet per te ndihmuar ne funksioninimin e frecsD.(nuk kam marre pjese asnjere kaq shume ne nje forum,ngaqe nuk kam shume kohe.)
Ne mos gabohem dhe ty te kam ndihmuarnga teamview.?!
@mamurrzaku pėr Partizanin bėj tifo kur luan me Tiranėn ;) por kam qenė jam dhe do tė mbetem tifoz i Flamurtarit :) Flm edhe njė herė
Shum flm per tifon qe do besh per skuadren time te zemres PARTIZANI.
Por do te shtoja qe une kam qene fani i atij brezit te arte te Flamurtarit,dhe ish lojtarit te PARTIZANIT, I madhi SOKOL KUSHTA.
Atehere edhe njehere faleminderit. Ke bere pune te madhe. Une nuk e di por ne spark nuk me del fare plugin freecs por linjat funksionojne. Plugin nuk e shikoj fare qe mund te kerkoj manualisht serverat. Ka ndonje shpjegim per kete, apo eshte diēka normale qe freecsD plugin nuk duket fare ne listen e plugin? Cron plugin e kam ne listen e plugin. Per teamviewer gabohesh, me ngaterron me dike tjeter besoj. Per fat te keq ikėn ato kohera, te Flamurtarit te madh dhe te Partizanit te madh, me Musten, Panon dhe sa e sa te tjere. Klm
Ky eshte varianti per Amiko,dhe windows.
Duke mos patur dekoder amiko nuk e kam testuar,por mendoj qe eshte shume e lehte.?!
Kur ta skompatoni winrar,brenda saj ka nje guide.me dy klikime behet gjthēka.
Pershendetje mamurrzaku.me fal aki mundsi mema gjet ket fije plugn 1000+ FREE IPTV Channels te cili eshte ne plugn Japhar-addons-manager_5.2_DM_oe16_all.? ket plung po ma qet error ekam instalue ne DM 500 HD OPENPLI ?FLM
une kam :amiko mini combo,,,,por kete qe e ke postyar e hjeka nga rrar dhe kur hy ne program,,bllokohet nuk ben,,eshte fjala ne kopjuter,nuk po ben
Nese do te installosh Japhar addons manager per per te pare gratis,instalo kete ketu enigma2-freecsd-installer_1.0_all.rar ( http://www.satsupreme.com/showthread...rYqLeKu/page18
nese te duhet per iptv kam vetem kete http://www.satsupreme.com/showthread...rYqLeKu/page11
Fatmir nuk duhet une me kerku per ty,po te kerkoje ketu ku je,do ta gjeje dhe ti.
Prsh mamurrzak flm per dihme por ket plug japhar-addons-manager_5.2_DM
nuk po ma pranon po ma qet error? flm