o mamurrzaku ,dmth nuk kan mundesi te parandojne keto provideret qe bejne streaming iptv kanalet e digitalbi tringu dhe shume te tjere se mos te ndalet iptv-ja
pse ckA VEPROHET NE ITALI APO NE QIELLIN E ITELISE QE BEHET KOPJIMI PREJ ATJE...SE KUPTOJ
o mamurrzaku ,dmth nuk kan mundesi te parandojne keto provideret qe bejne streaming iptv kanalet e digitalbi tringu dhe shume te tjere se mos te ndalet iptv-ja
pse ckA VEPROHET NE ITALI APO NE QIELLIN E ITELISE QE BEHET KOPJIMI PREJ ATJE...SE KUPTOJ
Ne Itali,Germani,Spagne ka ligje dhe klienti eshte i mbrojtur.
Nuk eshte si ne Shqiperi qe kur duan te ndrrojne skedat,apo dekoderat,nuk duan ta dine per klientet e tyre
qe kane firmosur kontrata me ta.
Kshtu qe sa te kete karta ne gjiro 0919,093b,09cd qielli ita do te vazhdoje te funksionoje.
dhe pse shume skeda i dogjen,por ja gjeten zgjidhjen me sistemin e vjeter me blocker.!
Mos harrojme qe s*y ka mbi 21 milion abonent ne te gjithe europen.?!!!
Pra s'eshte e lehte te pakten tani per tani.Mendoj qe skan intereste sulmojne te pakten dhe per nja 2 vjet.?
Sepse pa champions leage shume kliente i kan humbur,dhe pse po bejne
offerta me çmim te ulet.
o mamurrzaku edhe dicka a me spjegon pak per kete sistemin e vjeter me blocker.! si funksionon a ke ndonje tutorial
dmth funskionon ende sky it me cardsharing me keto carta 0919,093b,09cd ..?apo
ti e ke fjelen ne cfare menyre te sulmojne sky it ..?
Une them qe ndoshta po bejne teste. pasi pervec kanaleve te superspotit ku SS1 eshte gati 99% te kohes mund te hapet me nje karte te dixhitalbit pa abonim dhe shume me rralle SS2, javen e kaluar me clinjen qe kam une u hapte digi autori, por kishte shume ngecje. Kanalet e tjera nuk u hapnin.
Kush e di, ju merr ju te kuqve dhe keni si president vitin tjeter. Vetem keshtu mund te dilni kampion,,, tjeter mundesi nuk keni![]()
S*y it funksionon akoma.dh e shesin si linje.?!!
bloker me pic blocker pic16f876 24c64 (nese sme ka lene kujtesa) ka ktu,e gati 20 vjet qe si perdor me.?!!
nje pjese ja kam falur te tjereve,dhe disa antarve te forumit ketu.
duhet te kem akoma nja 3-4 cope ne shqiperi
nese te interesojne kur te vij ne tirane ne korrik ta fal 1.
Per ata qe me kane shkruar ne skype,per te reduktuar kohen e kerkimeve te serverave
kam vendosur nje imazh te sifteam per 500s me dy backup,nje per dream up,dhe tjetrin per flashwizard.
ku dhe ktu mund ti kerkoni serverat nga telekomanda.
dhe nga telnet.
kerkimi nga telecomanda eshte ne kete menyre:
tasti BLU
tasti i VERDHE (ose pannello di controllo e njejta gje.)
tasti [COLOR="SCRIPT
tasti [COLOR="Mamurrzaku
Ndersa per telnet
/var/etc/freecs/merr_cline.sh
/var/etc/freecs/bin/allservers
nese keni ndonje linje qe beni share,ose e keni blere vendoseni ne
cccam.cline_manuali
paswd per imazhin eshte
mamurrzaku
O mamurrzaku e ke APO a din si te gjej IPTV m3u playista automatikisht NE dreambox HD I njejt te jete si me kete we gjen cccam
O mamurrzaku Ej shoki a din si te gjej keshtu lloji links m3u playlist PSH: IP DNS username dhe password si me poshte shiko kete link
http://ip/playlist.php?username=USER&password=PASS&m3u
Si ta gjej IP username USER DHE PASSWORD PASS
Dmth ketyre IP qe eshte quhen IPTV panel kupton