Здравей те.някой може ли да каже как да гледам телевизия без да заплащам,плащам си за услугата.не мога да намеря на кого да си дам парите
Здравей те.някой може ли да каже как да гледам телевизия без да заплащам,плащам си за услугата.не мога да намеря на кого да си дам парите
Лесно могат да ти вземат парите, но колко дълго ще работи е друг въпрос.
Всъщност има вариант, повикай някой да ти монтира ефирна антена, така плащаш веднъж и няма да плащаш повече след това.
Или се ориентирай към линкове за IPTV ето ти една добра търсачка http://milotv.cu.cc
Аз си имам булсат от 7-8 години плащам без прекъсване,но какво пречи да почна да гледам без да плащам,намерих само някаква информация за cardsharing.но до колкото пишеше че трябва на компа да се прави нещо там какви сървъри,но аз не искам така,искам със приемник слагам картата на була и тръгва
Ползвах търсачката на форума има теми за тестови сървъри (безплатни). Съответно ще ти трябва и приемник който поддържа cardsharing client също и Интернет за него. Въпросните сървъри работят известно време и ги спират, но пък после някой пуска друг и така почти винаги можеш да имаш тв. Другият вариант е купуваш приемник който си идва с настроен такъв сървър и работи съмнява ме да е вечно. Третият вариант е да си купиш приемник поддържащ cardsharing и си купи акаунт за гледане от руснаците защото е най-евтино, има такива по долар, два на месец