faleminderit ,po e provoj
faleminderit ,po e provoj
Prsh ROEVAM2010 ēfarė aparati (marke) ke dhe ēfarė app iptv ke zbritur nga playstore
boxi quhet MXQ PRO 4K AMLOGIK S905.
KA TE INSTALUAR KODI 17.1
Kam frike se mos jetė njė aparat kinez e cilėsisė sė dobėt mė ka ndodhur mua njė herė me njė box tė shokut tim nuk mė kujtohet ēfarė emri kishte boxi nuk sharkoja njė linjė nuk mė lexonte USB vetėm app te playstore shkarkonte nqs e ke blere diku te 40€ e poshtė nuk bėn vetėm ta pėrdorėsh App e playstore, tė uroj tė mos jetė i tillė sapo thashė mė lart?????????
Pa frike e kam testuar une . Eshte android 6 me MXplayer pro te instaluar dhe punon shume mire edhe pse kushton lire. Sa per kineze, nuk di te kete prodhim tjeter jo kinez.Zoti beri njeriun, te tjerat i bene kinezet.
E ka MX player , ka kodi 17.1 . Si box me ngjan i mire .Si mund ta shkarkoj nje liste iptv?
Kur e kam listen iptv ne usb e lexon sh mire cdo kanal por une dua ta shkarkoj kete liste ne box. Ku dhe si
Ne Google punon
kush ka ndonjeri info per wetek openelec.a jane te mire ??
Kur e vendos usb nė box tė tregon qė usb u vendos nqs po atėherė shko te FileBrowser dhe del e para ėshtė Lokal Disk e dyta ėshtė External Storage Card (nqs ke memory card ne box) e treta ėshtė usb kliko tė usb tė del lista qė ke pastaj kliko lartė nė tė majtėn njė dritare kliko tė lista qė tė konfirmohet dhe lartė te dritarja e dytė nė majt kliko dhe do dalin disa tė shkruara dhe kliko Copy dilni nga aty dhe shkon te Local Disk dhe bėn Paste, lista ėshtė nė memorien e boxit dhe je OK shpresoj tė ndihmojė kjo qė ju thashė???