Screenshot_20190217-160717_1.jpg
Pershendetje!
Kam pare qe ka dale imazh linux per keto aparatet ki plus, k2 pro, e k3
Mund ta testoj ndonjeri nese funksionon, pasi e kam porositur nje te tille po akoma sme ka ardhur?
Nuk e di kete te fundit, por tentativat e para ME ENIGMA2 tek kII deshtuan pasi benin crash.Jam skeptik per te perzier enima2 me android ne te njejtin dekoder, me duket si dyqan fshati qe shiste gozhde, domate dhe ilace megjithate secili ka preferencat e tij.Vec e vec jane me performante.
Pershendetje, kush me ndihmon me nje liste kanalesh per k2 pro dvbs2-t2 ?
Pershendetje! Cilin iptv player me keshilloni per android box?
mrb,e kam nje problem me nje android box,nuk po hapet dritarja hiq,a mundet dikush me me ndihmue reeth ketij problemi,flm
pershendetje te gjitheve a kam te installuar kete aplikacion Zal tv bahske me activate code ne androidbox timin mire punon por pas disa sekondave me bahet buuffer nje rreth ne mes te monitorit me del dhe pastaj prap mire punon por perseri me del koh pa kohe me del ,, internetin e kam te shpejt mbi 30 mb/s,, ku eshte problemi ?
te ky apk Zal TV me kodin qe vendos e kan me mijra veta ngargohet aq shume saqe te del buuffer dhe kujton se e ka fajin interneti por jo, fajin e ka ngarkesa qe hyne ne te njetin kod, e vertetoj kete se kam shperdare kode vete falas per shqiptaret dhe kodet mi jepte nje shok nga india, e pyeta vete per ket problem ai me tha qe hyne shume veta ne te njetin kod