O vllai...nje account krijohet sic ke krijuar accountin ne kete forum psh...nga tv ose nga pc kliko aty tek login or register , ti bej register...vendos emailin, passwordin qe don, te dhenat e tjera qe kerkohen, dhe regjistrohu, ata te sjellin nje email konfirmimi, konfirmoje, dhe kthehu ne tv dhe bej login..
Pershendetje!
Para disa ditesh me erdhi ky lloj tuner usb.
E kam instaluar ne pc dhe eshte shume OK.
Usb eshte e tipit astrometa dvb-t2 qe mund te perdoret si ne PC ashtu dhe ne linux,por qe ne linux nuk e kam provuar.
Eshte e tipit dvb-t2,pra merr dhe kanalet e reja tokesore.
Me ane te nje pune intesive kerkimi ne internet arrita qe te bej hapjen e kanaleve te koduara si te tringut dhe digitalbit me cline te rregullt.
Por dua te di nese eshte e mundur qe kete usb dvb-t2 mund ta perdor ne nje aparat android box ,qe mund te kem mundesi te perdor per te pare kanalet tokesore ne aparatin android box?
Ju faleminderit!
Ne cfare formati duhet iptv list per ta hedhur ne tv lg smart.
shiko ketu megjithate kam pershtypjen se te duhet dikush ta bej (pa te ofenduar)nuk ma do mendja te besh vete ineteresohu dhe ketu ne forum mos te vjen dikush ne ndihme
.........................
Zafir, nuk te punon me lista qe te hodha une ne adresen MAC tenden?
Nese jo, duhet qe ta blesh nje tenden tek dikush qe i shet, formati i duhur eshte ky, shembull:
hxxp://hosti.host.ho:porta/get.php?username=zafiri&password=1234567 89&type=m3u&output=ts
Kuptohet qe hosti.host.ho , porta , username dhe passwordin ta jep ai qe ta shet...
Pastaj varet nga TV, cilet codec lexon mire, mund te ndryshosh outputin ne fund ne formate te ndryshme si:
ts
mpgets
hls
m3u8
m3u
Mund te kete akoma qe une nuk i njoh, ti provoji me radhe, deri te shohesh ndryshimin. Kalofsh mire.
Formati qe kam perdor eshte output=ts , fiks si shembulli qe kam permendur me siper....
Degjo, kij parasysh qe nese ti hedh nje tjeter liste ne adresen MAC tend, te hiqet kjo qe te kam vu une. Ndaj para se te besh prova une te keshilloj te presesh deri sa te shkoje mire ajo qe te kam hedh, pastaj fillo e bej prova... eshte super e thjeshte hedhja e listave ne mac hyr tek siptv.eu/mylist .
Pershendetie djema.Mund te me sygjeroni ndonje android box te mire dhe me cmim te arsyeshem. Flm