Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 51 of 100 FirstFirst ... 2641464950515253566176 ... LastLast
Results 501 to 510 of 996

Thread: Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

Senior Member kenosebi's Avatar
    Uploads
    9

Re: Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

Po ju shpjegoj per android box,cilesia e figures bloz, dalin njollat e zeza qe ta cpifin.
    Kur ti shikon nje ndeshje futbolli dhe shpejtesia e kameres qe ndjek topin ne androit nga njehere te meren mente.
    Qe te thuash qe eshte super, kjo eshte cmenduri.te pakten per mua.
    Une kam provuar iptv nga telekomi gjerman i cili e kishte nje vit pa leke per reklam dhe perseri nuk isha i kenaqur.

2. Advertise Here
    Senior Member kenosebi's Avatar
    Uploads
    9

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Mendoj se po e ekzagjeroni pak me keta bokset android. Ndoshta nga entuziazmi i momentit.
    Para disa vitesh bleva nje box android i quajtur Minix(me version 5.1 et androidit) e bleva per 150eur (thjesht android pa tunera) i morra dhe nje mender tastiere per 40eur. Ne epoken ne te cilen e bleva parametrat i kishte super. Gjeta dhe nje forum njesh per ate lloj marke. E ktheva dhe ne root.... dhe nuk po ngopesha duke luajtur me te.... sepse dicka e re per tu argetuar. Nga entuziazmi pas nje viti e ca bleva eshe nje tjeter box android te quajtur Strong, shume me te lire se i pari(60eur) por shkaku ishte versioni 7.0 i androidit. Qe nga ajo kohe nuk kam blere ndonje box tjeter android dhe as e kam me ne mend te blej tjeter te pakten edhe per ca vite te tjere.
    Me kujtove kohen e shkuar kur kisha nje samsung S2,kam lozur aq shume me te sa harroja te flija edhe gjume.Ishte dicka e re per mua dhe doja qe samsungu te kishte android te ri,por kur shkova ne android 6.0 samsungu filloj te dridhej sepse procesor ishte i dobet dhe nuk perballonte androidet e reja.

kjo eshte faqja e android LineageOS dikur bente edhe per boxe android

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Quote Originally Posted by search37 View Post
    Jo mo jo, une kam iptv falas ma ka lene njeri, nuk kam shitur kurre IPTV, vetem aparate, por ky qe kam gjetur falas prsh ka cilesi me te mire se ai qe me ka lene ai, flasim per falas ketu jo me leke, sa per ca gjeta une per 4-5 dite, mund te gjej aq shume sa ti nuk e imagjinon dot, Server qe kishte kanale 4k me cilesi te shkelqyer, ne Satelitor nuk ka kanale sporti 4k qe hapen per momentin, kurse ne IPTV ke plot, nuk flet me fillestar ketu, kam testuar me qindra aparate di ta dalloj shume mire cilesine e mire nga e keqja, une ne kete forum nuk eshte se kam mesuar shume, se jam Anglisht Foles, jam i rregjistruar ne meme andej nga vijne gjerat e mira, nejse nuk dua ta vazhdoj me kete bised se me bezdis, klm.
    Me kanale IPTV 4k UHD duhet akoma me shume Bande,keshtu ajo qe thua ti,apo kush ta ka thene ty ja ka fut KOT.!!!
    SINJALI I 4K NE SATELIT ENIG2 ESHTE NJE MREKULLI e VERTETE,DHE NUK DUHET INTERNET FARE.
    Me gjithe respektin qe kam per Fillestarin,nuk menoj qe te ka thene nje gje te tille AI,sepse lexova qe e fute ne valle.
    Ndoshta do te thuash qe kanalet 4k jane me mire se Full Hd.
    Mos te flasim per QUALITETIN e SINJALIT mes SATELITIT dhe INTERNETIT,se bohemi gazi botes,mire qe i kemi Kinezet dhe Eskimezet larg...

Uploads
    71

Mendoj se po e ekzagjeroni pak me keta bokset android. Ndoshta nga entuziazmi i momentit.
    Para disa vitesh bleva nje box android i quajtur Minix(me version 5.1 et androidit) e bleva per 150eur (thjesht android pa tunera) i morra dhe nje mender tastiere per 40eur. Ne epoken ne te cilen e bleva parametrat i kishte super. Gjeta dhe nje forum njesh per ate lloj marke. E ktheva dhe ne root.... dhe nuk po ngopesha duke luajtur me te.... sepse dicka e re per tu argetuar. Nga entuziazmi pas nje viti e ca bleva eshe nje tjeter box android te quajtur Strong, shume me te lire se i pari(60eur) por shkaku ishte versioni 7.0 i androidit. Qe nga ajo kohe nuk kam blere ndonje box tjeter android dhe as e kam me ne mend te blej tjeter te pakten edhe per ca vite te tjere.

Per cilesine e figures i jap plotesisht te drejte stv2008. Fillimisht mendoja se dicka beja gabim me konfigurimet, por jo, figuara e tyre si nata me diten me enigma2 te zakonshem se me enigma2 4k as qe duhet marre mundimi te krahasohen.

Per ti rene shkurt, nuk e di se sa kohe ka qe nuk e marr me mundimin tu prek me telekomandat dhe jo me te kem kohe te merrem me ta.

Dhe e fundit, per te dashuruarit pas filmit dakort.... jane OK androidet. Por nuk ma do mendja se ka ndonje sportdashes ketu qe kur ka ndonje ndeshje te rendesishme vrapon te kapi telekomanden e androidit perpara telekomandes se aporateve E2
    Prsh Fillestari.
    Dhe çfare do te thuash me kete,sepse sinqerisht nuk te kuptova se ku do te dalesh?!

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Prsh Fillestari.
    Dhe çfare do te thuash me kete,sepse sinqerisht nuk te kuptova se ku do te dalesh?!
    Ndoshta ke te drejte se edhe une vete po dyshoj se fundmi se po shkruaj si kinez. Ndoshta vitet larg Shqiperise bejne te veten ne lidhje me gjuhen ametare.

Ajo qe kam dashur te them eshte se:
    duke lexuar disa prej posteve te meparshem ku Androidit po i beheshin elozhe dhe aparateve linux(E2) po u behej varrimi (vdiq mbreti - rrofte mbreti) thash te jap edhe une mendimin tim modest.

Kam thene se Androidi eshte i mire, per pafundesine e aplikacioneve qe te ofron, eshte i mire per te 'luajtur' dhe une besoj se kam 'luajtur' mjaftueshem me boxet android per te njerre konkluziionet personale.

Pra cilesia e figures ne linux(E2) 4K eshte me e mire se ne boxet android, madje nuk e kam fjalen vetem per kanalet satelitore, por edhe per IPTV. E njejta linje iptv e vendosur ne userbouquet ka cilesi me te mire figure sesa e vendosur ne te gjitha aplikacionet e mundshme te androidit flas per dy boxet android te permendur te postimi im. Personalisht edhe iptv me se shumti i shof ne E2. Por kjo eshte thjesht deshira dhe perceptimi im. Ndoshta sepse androidi eshte me i pershtatshem per te rinjte dhe jo per 'pleq' si une.

Dhe ajo ku dua te dal eshte se kur deshiroj te shof TV sidomos nje ndeshje futbolli nuk marr pultin e androidit por ate te E2.

Besoj te jem me i kuptueshem kete rradhe

Te pershendes.

VIP Member fushkrujs's Avatar
    Uploads
    1,520

Paska plas Xhelozia per Boxat ketu

Uploads
    71

Ndoshta ke te drejte se edhe une vete po dyshoj se fundmi se po shkruaj si kinez. Ndoshta vitet larg Shqiperise bejne te veten ne lidhje me gjuhen ametare.

Ajo qe kam dashur te them eshte se:
    duke lexuar disa prej posteve te meparshem ku Androidit po i beheshin elozhe dhe aparateve linux(E2) po u behej varrimi (vdiq mbreti - rrofte mbreti) thash te jap edhe une mendimin tim modest.

Kam thene se Androidi eshte i mire, per pafundesine e aplikacioneve qe te ofron, eshte i mire per te 'luajtur' dhe une besoj se kam 'luajtur' mjaftueshem me boxet android per te njerre konkluziionet personale.

Pra cilesia e figures ne linux(E2) 4K eshte me e mire se ne boxet android, madje nuk e kam fjalen vetem per kanalet satelitore, por edhe per IPTV. E njejta linje iptv e vendosur ne userbouquet ka cilesi me te mire figure sesa e vendosur ne te gjitha aplikacionet e mundshme te androidit flas per dy boxet android te permendur te postimi im. Personalisht edhe iptv me se shumti i shof ne E2. Por kjo eshte thjesht deshira dhe perceptimi im. Ndoshta sepse androidi eshte me i pershtatshem per te rinjte dhe jo per 'pleq' si une.

Dhe ajo ku dua te dal eshte se kur deshiroj te shof TV sidomos nje ndeshje futbolli nuk marr pultin e androidit por ate te E2.

Besoj te jem me i kuptueshem kete rradhe

Te pershendes.
    Pkerisht @search37 i kam dhene kete pergjigjen ne postin 487,diferenecen mes Androidit dhe Enigma2.
    Qe perdor box android eshte nga versioni kite-kat,e deri tani ne te fundin,nuk me ka zene syri ndonje gje superiore enigma2.
    Search37,tha qe fillestari nuk futet me ne forum sepse ua shpjegonte ai.!!!
    Prandaj u bera kurioz se çfare do shpjegoje.
    Thjeshte konfirmove ate qe kemi shkruar me lart.
    Nuk besoj qe ta ka ngelur hatri me mua,sepse tu drejtova direkt ty.!
    Ju beni pjese ne ate group personash qe do keshe gjithnje RESPEKTIN TIM.
    Mu be qejfi qe njeri nga ata,qe ketu po jep kontributin me te madh do vije te me takoje.
    JA KLM

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Pkerisht @search37 i kam dhene kete pergjigjen ne postin 487,diferenecen mes Androidit dhe Enigma2.
    Qe perdor box android eshte nga versioni kite-kat,e deri tani ne te fundin,nuk me ka zene syri ndonje gje superiore enigma2.
    Search37,tha qe fillestari nuk futet me ne forum sepse ua shpjegonte ai.!!!
    Prandaj u bera kurioz se çfare do shpjegoje.
    Thjeshte konfirmove ate qe kemi shkruar me lart.
    Nuk besoj qe ta ka ngelur hatri me mua,sepse tu drejtova direkt ty.!
    Ju beni pjese ne ate group personash qe do keshe gjithnje RESPEKTIN TIM.
    Mu be qejfi qe njeri nga ata,qe ketu po jep kontributin me te madh do vije te me takoje.
    JA KLM
    Pershendetje mamurrzak. Nuk kam asnje aresye te me ngelet hatri aq me teper me tyj. Forum eshte dhe do ti drejtohemi njeri tjetrit edhe direkt se po sju drejtuam njeri tjetrit kujt do ti drejtohemi?

Me sa po kuptoj search37 nuk ka thene gje ne lidhje me mua (fillestarin) por e ka pasur me termin fillestar dhe qe te jem me i sakte po e kuotoj.

Quote Originally Posted by search37 View Post
    .............. nuk flet me fillestar ketu, .............. une ne kete forum nuk eshte se kam mesuar shume, se jam Anglisht Foles, jam i rregjistruar ne meme andej nga vijne gjerat e mira .................

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by fushkrujs View Post
    Paska plas Xhelozia per Boxat ketu
    Kjo gje rregullohet shume lehte duke blere nje dreambox one ose two i ka te dy sistemet ne fjale dhe jane super

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Quote Originally Posted by benardi View Post
    Kjo gje rregullohet shume lehte duke blere nje dreambox one ose two i ka te dy sistemet ne fjale dhe jane super
    Po mo po te dyja te mira jane,. ndaj po i inkoperojne ne shume aparate, por puna eshte e kostos, per ne ne Shqiperi nuk i perballojm dot ato aparate, kurse nje android te thjesht po, ata qe jetojn jashte po, se dhe rrogat i kane me te larta, kjo eshte e gjitba kostoja, se e mira nuk ka fund, klm.

Advertise Here