Nesi doni nje program alternativ brute force keni kete ketu "https://github.com/Pirate-Crew/IPTV ,une se kam perdor asnjere se perdor nje program me serioz,sic thote edhe Alboz linjat iptv nuk e kane shume te gjate,derisa sa jane use:password te thjeshta ok kur te fillojne ti bejne me te komplimume psh 2535435fhrkriufu:etrrufbfnb4647484 hajde gjeji pastaj,
Ose nje shembull tjeter para nje jave gjeta gjithe gezim e gjithe qefnje server qe ishte full me kanale shqip dhe europiane,punonte perfekt por nuk zgjati 3-4 dite dhe serveri ka ndrru dns.Lodhu kot i thujne kesaj pune cuna
![]()
arbend edhe programi wget ėshtė shumė i mirė dhe efikas, tani ay programi turk ėshtė i mirė gjithashtu pavarėsisht se pėrdoret nga tė tjerėt pėr qėllime tė tjera,nqs e gjen origjinalin duhet tė blesh ēelėsin,ose ndryshe pėrdor loader ,dmth si puna e windows activator,por problemi me kėto loaderat qėndron se mund tė fshehin keylogger backdors etj.
Tutoriale pėr sentry ke sa tė duash, sepse duke e punuar vetė e mėson mė mirė
Ok ma paska kap radari pergjigjen keq mua,ky programi qe kam cituar me siper eshte i mire ka edhe instruksione ne youtube,nese doni ju gjej linkun ne italisht,pastaj nese doni kam edhe nje tjeter gjithmone brutforce por me pagese donacion,kete nese doni jua them ne pm.Shnet edhe meqe jam ktu se spo hap thread tjeter din gje njeri si perdorent kto Udpxy Status Link http://217.199.128.114:4022/status din gje njeri te me shpjegoje si hapet?
ketu tema shkruan tutorial por vetem tutorial nuk gjen.
gjen vetem persona qe te thojne provo kte ose ate por tutorjale ska ose te ftojne ti besh vesh tutorialet duke i kerkuar ne google.
prandaj dhe vlera e kesaj teme po behet gjithmone e me shume nje tregim se ca perdorim vet "programet tona serioze" por tutorjale nuk bejme se sja vlen per arsye se kshu e ashtu etj etj..
un personalisht nuk e shof akoma te pjekur teknologjine iptv eshte shume delikate dhe ska siguri.
nese dhe ju qellimin e keni si une, per te pa ndonje ndeshje apo dokumentar qyl, atehere ju duhet nje dekoder me cccam me motor, dhe ndeshjet qe kerkoni me 1000% do ti gjeni.
por do evitoni 1000 dhimbje koke qe po ju krijon iptv.
kjo qe thashe vlen vetem per ata qe sacin duan ta perdorin vetem per qellim te pasjes qasje per shikimin e ndeshjeve qe normalisht jane me pagese. ndersa nese doni te perdorni iptv per qellime studimi atehere jeni ne te drejten tuaj, por beni ndonje tutorial te pakten se nga llafet vetem fukarallek kemi.
kaloni mire.
SentryMba nuk eshte program specifik per crackuar iptv prandaj qe te flasesh per tutoriale kastile per iptv ska vlere.une rekomandova youtube pasi aty mund te gjeni tutoriale rreth programit sa te doni nqs dini anglisht edhe qe te crackosh iptv me sentry nuk eshte se te kerkon shume dijeni mbi sentryn...mjafton te kuptosh ``basics`` edhe derisa iptv jane te gjitha njesoj eshte e lehte pasi ju nevojitet e njejta procedure per cdo server iptv duke perdor te njejtet key e duke nderruar vetem DNS dhe Porten.
Prandaj sfola per tutorial pasi sic kam thene me larte programet qe flitet ketu turq e kinez nuk i besoj per shkak te viruseve.
Nqs doni sentry shkarkoni kete ketu qe eshte 100% i paster dhe i ngarkuar nga vete personi qe e ka koduar...
http://www.mediafire.com/download/6u...Sentry_MBA.rar