prsh...Cfare editimi duhet bere ne ate ekzistuesin ...? ..flm
prsh...Cfare editimi duhet bere ne ate ekzistuesin ...? ..flm
Kjo teme sygjeroj te mbyllet sepse eshte e pa vlere!
U kujtoni se nje person qe disponon server IPTv nuk kontrollon cdo dite se kush logohet e kush jo?!
U kujtoni se ato qe shesin panel IPTV nuk kane mare masa qe te mos ndodhe kjo gje?
Max do shohesh 1-2 dite dhe pastaj erresire.Nqs keni kohe per te humbur dakort!
E ke gabim l, ghostenigma. Eshte njesoj se me te vjedh passowrdin e fb dhe ti nuk e dallon. Po ka nje problem qe userat shumica jane me nje linje dmth per nje device. Por ka deri ne 5 apo me shum. Une kam 10 apo me shume lista qe kane limitin mbi 5 device dhe punojne shum mire.
Me panel iptv te mire duket gjithcka! Duket ip se ku punon dhe ne cfare programi po e punon si vlc apo enigma2 ose web.list!
Kur e vendos conect 1 do te thote se vetem nje dekoder do punoj, nese kam dy dekodera ne nje shtepi atehere vendos conect 2 dhe atehere me te njejten linje punojne dy dekodera njekohesisht. Nese vendos conect 5 apo 100 do te thote se e kam per shkembime domethene i jap dikujt 5 kanale apo 100 kanale!
Cdo gje kuptohet por kjo eshte si puna e bujqsise qe tjeter njeri i mbjelle dhe i merre domatet dhe tjeter njeri i shet ne treg!
Prsh...si kuptohet qe punon ne rregull dhe nuk xhiron kot ..? flm
Te crackosh panele resellerash eshte super e veshtire,vetem nqs te qellon ndonje reseller budalla qe tek panel vendos user e pass te thjeshte mund te bej vaki :).Ky eshte mendimi im pasi me thene te drejten nuk eshte se kam tentu sepse gjithmone kam menduar se eshte e veshtire dhe ndoshta humbje kohe.
Ghost deri diku ke te drejte..por ka edhe client iptv me 100 apo 200 Device qe punojne mjaft mire.Kam crackuar e shperndar shume te tille dhe disa vazhdojne te punojne shume mire.
Arbend te mesosh sentry nuk do te thote te pyesesh ketu ore e minute sepse askush sta ka ngene te te mesoj hap pas hapi.Sic e shpjegova me larte nqs doni te mesoni sentry perdorni qindra tutoriale qe ka ne youtube dhe ne momentin qe keni mesuar basics do ta keni te thjeshte per iptv.Nqs mendoni se do e mesoni sentry duke fillu nga iptv skeni per ta mesuar kurre.
@iptvmaster a e crackove rapidiptv mer? sec kam i parandjenje qe je i njejti person qe dikur perdorte nickname kukesi :)
AlbozClan ...ke te drejte ..por pyetja eshte se nuk e gjej dot ne google( pra kam bere mundim...).