Nuk besoj te kete problem se i hedh ssl. A mund te me japesh ndonje link download, apo duhet se sben te jesh kontribues te faqja e tyre?
kalo nga tema e prezantimeve me pas kerko ndihme.
Nuk besoj te kete problem se i hedh ssl. A mund te me japesh ndonje link download, apo duhet se sben te jesh kontribues te faqja e tyre?
kalo nga tema e prezantimeve me pas kerko ndihme.
Kam DM500HD original.C,fare tunerit duhet per tokesorin.Mundesisht me tregoni.Faleminderit.
Pershendetje MATJANI ! Cilat Usb DVB -T2 jane me te suportuara dhe me kosto te perballueshme sipas mendimit tend? une momentalisht kam boxin me blackhole 2.1.1
Pershendetje. Me falni aka dikush mema gjet driver per ket TV Tuner Media-Tech DVB-T NAVIGATOR DUO? FLM per dremabox 500 hd images blackhole 3.0.2
Pershendetje
Kush ka mundesi te ndihmoje nje liste me kanale per Enigma 1 per dm 500s 19' grade L dhe 1' grade W..
Kam Cloud Ibox2, kam instaluar xp1000, Open pli, kam futur gjithashtu edhe listën e kanaleve.Më tregoni ju lutem se çka duhet të bëj që ti shoh këto kanale.Ju faleminderit
labinotg!
1)Duhet të instalosh emulatorin CCcam dhe ta aktivizosh atë.2)Duhet të krijosh një fajll me Notepad++ të quajtur CCcam.cfg dhe me me programin FileZilla vendose në var/etc.3)Duhet të gjesh një cline aktive dhe po me FileZilla vendose në fajllin që krijove CCcam.cfg.Suksese!