Kam nje Cline prej kohesh..dhe ka 2 dite qe nuk punon dhe eshte bere e kuqe....Ka ndonji sulm per keto Cline ...dini gje..? prsh..
Kam nje Cline prej kohesh..dhe ka 2 dite qe nuk punon dhe eshte bere e kuqe....Ka ndonji sulm per keto Cline ...dini gje..? prsh..
arbend!
Sulmin e ke nga ai qė ka serverin,ai tė ka nxjerrė linjėn jashtė pėrdorimit,por nuk pėrjashtohet rasti qė tė jenė futur nė aparatin tėnd,nėse dikush din tė dhėnat.Prandaj duhet vedosur fjalėkalim,i cili ndryshohet vazhdimisht.Natėn!
prsh...Ne Cccam info shkruan gjithmone : Ecm 1 nan me emu 2.2.1....Kurse me emu 2.1.1 shruan : Ecm 250 etj ndryshon numrin sipas sipas kanalit....Ke duhet te perdor ..?flm
Kush me ndihmon me cbllokimin e aparatit DM500HD Ferrari Card mbasi me hap shume pune ne intalim te ri. Desha te instaloja enigma2-plugin-extensions-SubtitlePlayer-py27_4.01_mipsel.ipk dhe kur bera reeboot DM nuk me hapet, mbetet pulson drita e kuqe. Une mund te komunikoj me DCC apo Filezilla por nuk di cfare te fshij. Mund te me ndihmoje dikush ? FLM.
Hape filezillen dhe ndiq kete rruge,usr,lib,enigma2,python,plugins,ext ensions.Do te dale lista e plugineve qe ke instaluar, shko tekSubtitles player ,kliko me te djathten, dhe beje delite(fshije) beji restart aparatit dhe do te shikosh qe eshte rregulluar.