Besoj do ta kesh te veshtire pasi driverat linux te kesaj USB kerkojne pune per tu vendosur ne nje dekoder clone.Une te keshilloj te marresh nje USB sky led pasi DVBT2 per momentin nuk ben pothuaj asnje pune.Gjithe te mirat.
shoku un ka 2 dite qe kam kontrolluar neper forume te ndryshme ku jam i regjistruar po eshte e pamundur te gjesh dicka per kete tuner qe te suportohet nga dreamboxi qe ke ti,Lexova diku qe suportohet me imazh OPenPli po nga Dreamboxat tipi i ri qe kane dale ne qarkullim dhe qe jane orgjinal.Mundohu mos i gjen driverat per kete usb ne formatin IPK dhe duhet ti futesh ne ne Dreambox ne kartelen TMP dhe te besh instalimin manual nga paneli do bere prova nqs aparati jot i njeh kete tip DVBT2,po te ishte qe kishe model DVBT Sky led blu a867 ai imazh qe te tregova un e njeh automatikisht se e kam testuar personalisht.Shpresoj te arish dicka .Kalofsh mire
USB Mygica me sa di une, nuk punojne ne DM vetem ne Vu+, se duan kernel mbi 3.19, ndoshta ne DM orgjinale mund te punojne se e kane kernelin mbi 3.19.
Ne vu punojne,ndersa me dm kan problem me kernelin.
per cfare decoderi behet fjale?
decoderi eshte origjinal,apo clone?
Po klon o burre,si partizani.
Ne jemi unikal, legjende mor djal!!!