Prsh,jam i ri ne kete forum,por ka kohe qe jam shkeputur nga bota e sat.
Me sa kujtoj une flamurtari,nemesis installohej automatikisht,ose me sakte aktivizohej me dy tre klikime me telekomande.
Prsh,jam i ri ne kete forum,por ka kohe qe jam shkeputur nga bota e sat.
Me sa kujtoj une flamurtari,nemesis installohej automatikisht,ose me sakte aktivizohej me dy tre klikime me telekomande.
Po ku i gjeje driverat. Une kam pasur ne DM 500 HD ferrari card te instaluar PBNigma OE2 dhei kisha te instaluara nga vete Pocket manager i saj dy rivera v4I-dvb-module-dvb-usb dhe pastaj v4I-dvb-module-dvb-a867 dhe USB tokesori punonte mire, por tani forumi qe mbeshtette kete image nuk funksionon dhe nuk hapet Packet manager qe te instaloja keto drivera. Me sa shoh ne image Openpli 4.0 eshte i njejti Packet manager, dhe jane keto drivera por ne kete image nuk instalohen. Prandaj them se ku mund te jete e regjistruar kjo faqe broseri ne programin e dreamboksit qe ta hedh ne imagen e PBNigma OE2.
Edhe nje gje tjeter se duke u munduar instalova direkt driverat e dvbt-a867.ipk, dhe USB punonte si dhe ne panel dilte e instaluar, por kur kerkonje te beje konfigurimin e tij bente crash dhe ristartonte boksi. Ndoshta duhet ndonje folder XML per konfigurimin e frekuencave.
Provo ddemon. Ky i ka driverat per kete usb tuner.
Prshendetje. Kam nje Avermedia a828 nuk po e instaloj dot ne dmbox 800 sim 2.01dhe ferrari, ka ndonje ide .
Pershendetje,dua ti heq passwordin nje DM500 HD,po nuk po mundem ta heq me John Plugin,instalohet,i bej ristart e nuk del plugin qe te veproj...Ka ndonje rruge tjeter pervecse ti ribej imazh?faleminderit...
ke tre menyra, instalo dremexplorer dhe merr cka te duhet para se ta formatosh, instalo tspanel, tools2 reset password, instalo setpasword dhe nderro passwordin.
Kam njė usb dbv t2 qė e pėrdor nė dm800se pėr dga, por nuk fut kanalet e tring nė kėrkimin qė bėj... Kam tė instaluar driverin pėr AF9015 me tė cilin punon kjo usb.. Ēfarė duhet tė bėj qė tė kap frekuencėn e tring nė kanalin 46, faleminderit...
Prsh
Kam nje dreambox 500s te nje miku,u be kohe qe nuk kam perdorur
nje te tille,kush me ndihmon se si vendosen celsat ne biss manualisht
ose me ane te DCC apo ne menyre tjeter ( ku dele tabela e celsave)
Ja kalofshi mire