o arbend ja ketu e ke tutorialin per dreambox vpn
http://www.satsupreme.com/showthread...hlight=vpnbook
o arbend ja ketu e ke tutorialin per dreambox vpn
http://www.satsupreme.com/showthread...hlight=vpnbook
Njatjeta cuna, dua te installoj ne nje Sunray 800Hdse me imazh Black Hole 3.0.2 ,plugin-in FLASH EXPANDER duke perdorur nje USB stick prej 2 GB.
Dua te di nese eshte e mundur, ja vlen te instalohet dhe ku mund ta gjej.
E gjeta diku por eshte ne anglisht dhe s'kuptoj mire.
Flm paraprakisht.
Pėrshėndetje!
FlashExpander ėshtė njė paisje psh. USB,CF Card,SD Card,ose SSD,e cila pėrdoret pėr tė zgjeruar memorien Flash psh nė njė dekoder siē ėshtė rasti yt.Nėse nė aparatke instaluar TS Panel,shkarko Add-ons dhe shih se mbase pluginin e ke atje dhe e instalon shumė kollaj.Gjithė tė mirat!
Pėrshėndetje BABA nda durrsi!
E provova nė aparatin tim dhe mund ta instalosh pluginin qė kėrkon nga TS Panel.Vepro kėshtu:1)Hap TS Panel 2) Shko te Addons 3)Nė faqen qė hapet,kliko mbi TunisiSat ADDONS 4) Pas shkarkimit,nė faqen e parė,kliko mbi Plugins 5)Nė faqen e parė ose tė dytė ke pluginin Flashexpander-0.33-r0-all.Klikoje,jepi OK dhe instalohet.Fike dhe rindiz aparatin dhe normalisht kėtė plugin duhet ta kesh te menuja e aparatit(te Plugins)Siē duket ky plugin vlen pėr tė pėrdorur paisjen qė ke shtuar nė aparat pėr shtimin e memories Flash.Me fat,patrioti im!
falemnderit boss, nuk e kam te instaluar TS Panel, por mund ta shkarkoj dhe ta instaloj sepse e gjeta ku eshte edhe tek aparati im. E pata instaluar para ca kohesh por mu desh ti bej nje -flash- aparatit pasi mu bllokua per shkak te nje modifikimi te vogel qe i bera karteles Picon me DCC (nuk me korrespondonte piconi me kanalin) dhe kur i dhashe restart, aparati nuk ma njohu modifikimin dhe ngeci dreqi.
Desha te pyes nese me FE te instaluar, a mund te shkarkoj dhe te fus picons duke pare qe i zgjerohet memoria?
Falemnderit dhe te uroj gjith te mirat![]()
Bllokohet figura jo DCC (lidhja FTP)
....bac u kry,
ndoqa te gjithe proceduren qe me the ti dhe u instalua edhe FE.
Une i "mencmi" kerkoja ta installoja manualisht duke shkarkuar FE ne format IPK (zip), pastaj ta hapja dhe ta fusja manualisht etc etc....pra po i bija anej nga Kina....![]()
........................................ ....
bootlogo : po ke te drejte sepse ne fakt ashtu me ndodhi, mu bllokua figura ne aparat ndersa une rrija perpara DCC si hu gardhi!