Pershendetje, kerkoj ndihmen tuaj. Kam Dm820 HD dhe me duhet nje Image qe kam edhe cccam te instaluar , mese miri do te ishte nje Backup me onestep cam Feed, edi se me Merlin dhe oozon ka punuar onestep por une provova te gjitha imaget qe gjeta ne net :merlin, oozon, newenigma assesi spo funksionojn cccam, natyrisht me cline.
Pershendetje,edhe une kam provuar disa image per te bere backup, dhe i vetmi image qe bera ishte OoZon.
Une do te rekomandoj nje OpenPLi image ketu .
Kohet e fundit ka dale softcamd mgcamd 1.45a. Per se sherben ky softcamd?
Pershendetje. Dua te instaloj avermedia sky a869 ne dmbox 800hd me openpli poor nuke instalohen she nuke e njeh usb tunersky. Ka ndonje idea.
Faleminderit, pas shum perpjekjeve gjeta nje Oozon qe deri diku punon mir perveq qe pasi instaloj skin hd glass bllokon , do te provoj edh ekete openPLi.
Persh.nese ka dikush me na ba nje nder list kanalesh enigma 2,16/19 me vetem paketat qe hapen me cccam tek kto dy satelit
Prsh, kam nje sunray 800se me open pli, "problemin" e kam ma player-in e filmave. Me pare me 800hd dhe blackhole kur hapja filmat ne iptv (primafila) mund ti vija ne pauze ose ti jepja para ose mbas me butonat 1,3,4,6,7,9; tani me openpli nuk mund te jap asnje komande. Dmth o e shikoj filmin qe nga fillimi ne fund njehereshi ose po ta ve per se syti duhet te pres te shkoj vete ku e kam lene... Nuk e di a jam i qarte. Keni ndinje sygjerim?