nos e merr per keq doja te dija thjesht skuptohet cfar emri esht sex mashkull apo femer pa ofendime
nos e merr per keq doja te dija thjesht skuptohet cfar emri esht sex mashkull apo femer pa ofendime--ca foto tani live per juve mos mi merr per keq cte shkruajta-------ah nuk e hap me cdo lloj serveri cccam e kam un ate me gjith mediasetin aparati hap te gjithab paketat e tjera qe hapen pervec tokesorit digjitalb
sjellja jote le per te deshiruar or mik!!! ja ku po ta them se nuk ta ka askush nevojen ne kete forum!!!!! ketu jane te gjithe te apasionuarit pas botes satelittore dhe jo per qellime fitimi!! sipas formules tende te deshtuar tashme I bie qe MAMURRZAKU te ishte bere milioner sa forumista qe ka ndihmuar deri me tani!!!!! me pak fjale ti svlen shoku......!!!!
un di qe kampionatin italian dhe championslige dhe kampionatin francez te tjerat zdi me
jo mo flori per tjeter gje e kisha...pastaj jo te gjitha do i kemi por dhe pak nuk kemi per momentin kam ato qe me interesojne me shume por nese ne 5w jepen ndeshjet angleze ndoshta do me pelqente per gjuhen jo se nuk i shoh dot ne vend tjeter.Kurr ti te kesh nje aparat te tille ndoshta do me besh te te kem pak zili ... shaka bej
sa per mamurrzakun jan thjesht programe kurse un nuk po flas per programe miku blackhole1---dhe un sta kam nevojen ty hic fare kupton a jo
140 euro eshte goxha shtrenjt dhe me sa shikoj une me shume ky e bene per qellime perfitimi..po ne keshtu jemi..kushedi se ca kanalesh jane...sikur po i presim me sopate ato te shkreta ne kete kohe krize..
po mir e lem kete muhabet kush ka e merr dhe ferrarin se blejn te gjith ==== 140 euro eshte goxha shtrenjt dhe me sa shikoj une me shume ky e bene per qellime perfitimi..po ne keshtu jemi..kushedi se ca kanalesh jane...sikur po i presim me sopate ato te shkreta ne kete kohe krize..