Evi prsh....bej edhe ti nji prove mqs kemi 1 familje satelitesh dhe mos prit nga qielli ....Une smund ta ul perdite parabolen ne toke....Provo dhe ti po deshe me imazh OpenPLi 4.0 IPTV GStreamer 1.9.1.1 ne konfiguracion LNB /Advanced /Diseqc 1.2 .../ 8PSK / dhe me kete XML.....Skanon apo jo ....?
sipas atyre qe e kane kete dekoder ne perdorim imagine me i mire per pare ato qe do ti eshte SatDreamGR
persa i perket imagine OpenPli 4.0 ka probleme, gjithsesi behet fjale per dekoder origjinal Vu+Duo2 ,por ta provosh nuk te kushton gje edhe pse ke klon
pervec familjes vuplus edhe Xtrend ka suport TBS 5925 Usb tuner
Kam nje Golden Media, spark reloaded.
Me imagin opli5 te rusit i cili punon ne te gjithe dekoderat me dual boot spark punojne shume mire kanalet ne multistream!
Duhet te dish frekuencat dhe me scanim manual hyjne kanalet!
Per momentin kam nje 80cm parabole me qender 5w e paralele 0.8w por sinjali i premium eshte me i dobet ne krahasim me ato te RAI
Me nje parabole 110-120cm behet nje sistem i mire me 12.5w 5w 0.8w
Keta lloj dekoderash punojne shume mire me c-line ne mgcamd por nuk krahasohen me vu+
Nje dekoder i dyte per ata qe duan kanalet italiane jashte Italise eshte normale!
Amiko Alien mini, Sab Unix triple, Edission Argus Pingulux, Galaxy Inovation, GM jane disa dekodera qe kane kaluar nga dora ime me tuner multi standard!
Sipas teje a funksionon ne multistream ky dekoder : AMIKO A3 COMBO ?
nje tuner multistream kushton rreth 200 euro dhe nuk e gjen dot ne treg por vetem ne amazon apo ebay e ali baba
ndersa nje tuner multistandart kushton rreth 100 euro dhe e kane disa lloje dekoderash apo edhe ndonje marke nga keto tv e gjenerates se fundit
diferenca eshte jo vetem te cmimi por edhe te cilesia
nga ata qe jane te apasionuar tregojne se me i miri eshte tuneri profesional usb TBS5925 ,i cili montohet edhe ne dekoderat linux enigma 2 te cilet kane procesor te fuqishem, gjithashtu vendoset edhe ne pc e tipit te fundit me cilesi te larte
o benardi si e ka emrim ajo qe hin ne pc me usb qe eshte multistream..?
Pershendetje.
Golden interstar voyager2 funksionon me multistream? I hap kanalet e italianit ne satelitin atlanticbird 12.5w
Do ishte ideale nje dekoder qe funksionon ne multistream dhe tokesor.