po mua me intereson shum per kete mulitsttream ti arbend bane nje foto ose disa foto...
po mua me intereson shum per kete mulitsttream ti arbend bane nje foto ose disa foto...
Mos ja prishni gjumin mamurrzakut se ju len te gjitheve me gishta ne goje se dhe kete punen e multistreamit e zgjidh ai po te doje.klm
me falni por cfare kanalesh kryesore dhe te kerkuara gjejme te multistream?
flm!
multistream mendoj se esht nje zgjidhje per mediaset premium per ato qe nuk ndodhen ne itali per champions dhe serien A po si gjithmon ne do dukemi duke u zen me njeri tjetrin dhe jo duke e ndihmuar
o flamurtari nje pyetje keto kanalet qe jane multistream qe i tregon ti, me cfare resiveri punon 100 %..
Por ne dreambox dm 500 hd dhe vu +zero a eshte testuar se funskion mire ?
behet fjale per dekodera profesional si ky ketu nese ti ma gjen nje te tille me ate cmim qe thua me lart(140 euro) kalo me mp se jane te tjere qe jetojne ne shqiperi dhe jane te interesuar ta blejne me ate cmim , une nuk kam interres sepse jetoj ne it dhe i shikoj ne tokesor
per aparatura te modifikuara ne multistream nuk jam i interesuar sepse kam plot ketu ne it qe i bejne ne napoli dhe me cmime shume te lira ,une jetoj ne jug te italise
megjithate sa per info ketu ne it sky italia dhe rai e mediset po kalojne ne ultra HD ,keshtu qe nuk ja vlen