Mirembrema dhe gėzuar te gjithėve kam dėgjuar qe disa aparate bejne te mundur kapjen e Multistream ne 5w pėr te pare mediaset premium doja te dija cili aparat ja vlen te blesh por duke pasur parasysh raportin ēmim/cilėsi
Faleminderit.
Mirembrema dhe gėzuar te gjithėve kam dėgjuar qe disa aparate bejne te mundur kapjen e Multistream ne 5w pėr te pare mediaset premium doja te dija cili aparat ja vlen te blesh por duke pasur parasysh raportin ēmim/cilėsi
Faleminderit.
sa % sinjal keni tek mediaset premium?cfare parabole duhet per mediaset premium ne 5w?
qe te jesh i sigurt me nje piat 110 e kap shkelqyer flasim dhe kur bie shi te shikosh pa problem
Nese kam ne qender 1w thor mundet te kapet 5w me parabol te dga?
Prova ime per Multistream ne satelitin Eutelsat 5°W ku ndodhen kanalet italiane tokesore te mediaset premium, me decoderin OCTAGON SF4008 4K Tuner S2X dhe imazh OpenATV 6.0 uficial.
Spectacolare cuna. jua kėshilloj, per cdo pyetje me thoni.
20170122_123522.jpg
2017-01-22 12.27.24.jpg
2017-01-22 12.28.54.jpg
2017-01-21 15.24.07.jpg
te shkruajta dhe te forumi tjeter po ma fshine postimin nqs un nuk dua ta mar me tuner toksor te sajin orgjinal po ti vendos nje nga ata qe punon sky it,mundet apo jo keshtu arij dhe te kursej disa leke per tunerin,tjeter pyetje ike testuar te gjithe fr qe transmetojne ne multistreaming,dua ta bleje dhe un kete dekoder e kam porosit,po mund te me udhezosh ku kushton me lire dhe me e sigurt per porosin.Faleminderit