Това е добра новина, някакъв специфичен проблем ли се оказа или нещо което вече сме дискутирали в някоя от темите?
Това е добра новина, някакъв специфичен проблем ли се оказа или нещо което вече сме дискутирали в някоя от темите?
Доста смотана китайска изливка на пластмасовия водач на картата. Оказа се че трябва след вкарване до край на картата да се изтегли същата предполагам милиметър /за да има контактуване/, другото са постни настройки /почти никакви/ на сървър клиент. Но всико е точно и очаквам колегата да сподели дали по ццкам протокол се ъпва картата от клиент или наистина по този протокол има проблем. За момента в който се занимавах след подкрване на картата ем-емите си тръгнаха от клиента и картата си се ъпва, хубавото е че скоро ще разберем проблем има ли или няма понеже е края на месеца.
Според мен картата се ъпва по CCcam,прилагам скрийншотове и още веднъж благодарности :) .
Untitled_2.jpgUntitled_3.jpg
Оказа се че в самия кардрийдър има едно ключе(не знам каква роля и функция изпълнява) което се задейства при поставяне на картата.Изваждайки я леко в обратна посока,картата освобождава ключето и всичко заработва.В крайна сметка изолирах това ключе и сега картата поставена до края си работи нормално.
IMG_20161211_100352.jpg
Това ключе е card detect. 10-то краче на FT232 .Май китайчетата са сложили нормално затворен вместо отворен или обратно.
И аз имам такава играчка Orange pi pc 6 месеца ъптайм и збозих фалшивата СД карта взех си хубава СД карта и няма проблем работи много стабилно но има специялен фаил се слага в СД картата който държи по нисък лоад аверейдж в покой
Привет на всички! Имам същото устройство, но имам затруднения с използването му. С оскам на приемник VU+ , Openatv не тръгва. Оскама я разпознава, но ERROR
(no entitlements). Някакви насоки?
P.S
Подкарах всичко. Ако кажете на каква честота bulcrypt се чете с най-малки времена? И с какви конфизи?
Темата е за orange pi. За твоя случай провери какво ти дава командата dmesg това ще те насочи за начало.