E kuptova qenka sekret i madh oscami per te hap francezet .....se gjynaf turqit ..arabet...mongolezet..te vuajne e te bezdisen nga shqiptaret .....Une po hy ne nje forum pakistanez...mbase e shpjegojne aty si hapen...dhe ata qe e kane oscamin le ta gezojne per vete....
Pėrshėndetje
Desha tė pyes nėse Ci modul funksionon me Oscam
Nėse pervec kartės dėshiron tė keshė edhe njė linjė tjetėr....
CANALSAT FRANCE me NCAM : Ncam 1.5....Ncam converter....Ncam config..Ncam server ..Ncam user etc....i hap disa kanalet franceze canal+ etj
Per DGA nuk ma ndjen shume por kjo e Sky It duket me shume si legjende
Pershendetje te gjitheve.
Nese keni mundesi ,kush hap nje pakete qe per ne te tjeret na qenka privilegj,na tregoni menyren se si.
Kjo qe po bejne disa anetare ketu,eshte njesoj si dikush nuk ka buke per te ngrene dhe ju bene foto duke ngrene mish dhe na i tregoni neve.
Kjo nuk eshte gje e mire,nese nuk e keni problem me mire mos na i tregoni fare.
Respekte
Rigert prsh ...Canalsat Fr. do Oscam te vecante dhe Cline te vecante( kjo e fundit jo te gjitha funksionojne ) qe ti hapi kanalet franceze dhe qellon gjate dites her me bllokim dhe her me ngecje...Provat e shumta qe kam ber une duhet nje : oscam config .oscam user dhe oscam server te vecante ne konfigurim si ato siper qe kam postuar....Per Black Hole qe kam une...ne qoftse te nevoiten me PM...