ahaaaa sa mir te vjetrat do ven te koshi i9 plehrave avash avash gjithmon sondon e reja kete duhet ta kuptoj dhe ai miku im me lart qe e njoh shum mir dhe nga afer me emrin KAPOUAG
ahaaaa sa mir te vjetrat do ven te koshi i9 plehrave avash avash gjithmon sondon e reja kete duhet ta kuptoj dhe ai miku im me lart qe e njoh shum mir dhe nga afer me emrin KAPOUAG
Per te gjithe ata qe duan aparat Octagon sf4008 4K me te gjithe tunerat qe mund te duan mund ta porosisin ne Forumin IDEALO.DE, gjithe te mirat.
pershendetje,kam nje pyetje nese eshte vendi i duhur ketu,kam nje Tv Samsung HD,por qe nuk eshte smart tv,,,pra desha te dij si quhet ajp pjesa qe e ben smart tv,e di qe ekziston per te ja vendosur dhe per ta bere smart,por desha te dij a e ka ble ndokush qe te ma kshillon se qfare tipi duhet,ju faleminderit
Nese nuk eshte smart tv nuk ke si e ben smart tv sic eshte origjinali
Por duke blere nje paisje android box ke mundesine te shikosh ato gjera qe ka dhe smart tv dhe akoma me teper
Pėrshėndetje!
Ēdo televizor qė nuk ėshtė Smart TV,bėhet smart duke e lidhur me njė dekoder android,psh. njė V8 Angel Android.Nuk besoj se ka mėnyrė tjetėr.Kalofshi mirė!
Me e mira eshte fire tv stick. ketu