Kerkoj te di si behet nje konfigurim per ncam 1.7 per csat, ju lutem nese e dini na ndihmoni, ju pershendes.
Kerkoj te di si behet nje konfigurim per ncam 1.7 per csat, ju lutem nese e dini na ndihmoni, ju pershendes.
Pershendetje! Mediaset sport Hd dhe mediaset sport sd ju punon ne 5w Multistream ? Se u be me shume se dy jave qe nuk po punon tek une te tjerat jane ok?
te mua hapen kanalet franceze nepermjet Oscam-emu 11390 si canal+,c+ cinema osc cinema...canal+ sport,bein sports,nuk hapen dokumentaret dhe cine+ por dhe ato qe hapen kane shume nderprerje dhe nuk ia vlen t'i shohesh....
Mendoj se je gabim me kete mendim, une jam nga ata qe kam kushtuar shume kohe per te ndihmuar pa asnje interes, dhe jo vetem une por shume veta si une ketu.
Ndersa per mos kthimin e pergjigjes mbase ska pat ndonje qe ka patur zgjidhje per problemin tend.
Ketu ska asnje interes askush. Eshte me deshire, kush don me aq sa ka mundesi dhe dije ne kete fushe ndihmon.
Mos paragjykojme njeri
Adresa ku kam blere linjen vazhdon te thote se po punojne te hapin canalsat ne 19e, por une spo shoh ndonje kanal te hapet ?
Kisha nje pyetje per ata qe kane decodera 4k, ato kanalet e sportit te gjermanit tek astra 19 Sky Sport UHD dhe Sky Sport Bundesliga UHD a punojne me cs dhe nqs po ca kampionatesh japin pervec gjermanit?
Nuk e kam aparatin 4k, dhe nuk e di a hapen me cs, por japin po ato ndeshje qe jep sky sport HD, por me kanalet 4k e sheh me paster. Sky sport bundesliga jep vetem kampionatin gjerman, ndersa skysport jep champions ligen, ndoshta dhe ndeshje te kampionatit austriak, kane dhene dhe ndeshje te premier liges angleze poor tani me duket nuk e kane me, po sjam shume i sigurte.