Ka kohe qe punohet x me i hap kanalet ne pairing.
Testet po i benin me mgcamd.
Ka kohe qe punohet x me i hap kanalet ne pairing.
Testet po i benin me mgcamd.
A mund te me ndihmoni me nje linje se kjo qe kam me sa duket ska ndermend te punoje me. Flm
Nuk ka asxhe te vertet supersport2 esht free per shkaqe te lojes kaloni mir
Spo te marr vesh ku e ke fjalen!
Po çfare ka ketu per ti bere qejfin vetes!!
Gjithnje e kam thene,qe ata qe thyjne kodifikimet jane vete prodhuesit e decoderave.
Sepse mbas tyre ka nje grup te pergatitur,dhe te paguar ixhinieresh electronic,programues,etj....
Ska te beje nenshtetesia apo ngjyra.!!!
Ka dhe raste te tjera te individeve,e kam fjalen per te lexuar nje card apo per te krijuar nje blocker,etj,etj...
Siç ta tha sat-elite,dhe une ta kam thene ne shkrimin me lart,e lexojne me mgcamd.
Punon qielli italian akoma,dhe jo me te tjerat...
Keto mund te hapen me menyra te vecanta, por problemi qendron se dalin me kosto shume te larte per publikun e gjere, ose nuk behet dot shperndarje per te gjithe, ne na intereson ca hapet per publikun, dhe te jete sa me lire, llafet pastaj ca behet e ca nuk behet, nuk kane asnje vlere, klm.
ketu kini sky uk hd dhe puno flak fare me mgcamd po ju postoj dhe disa foto
I lutem moderatoreve ti japin fund ketij diskutimi shterpe ,a ki pare a ski pare,pasi ne forum shkembehen eksperienca ne fushen satelitore dhe jo pazare per te demtuar nje platforme ose per qellim perfitimi. Editit me dashamiresi i sugjeroj te gjeje kodet per gjuhen shqipe para se te na tregoje zotesine e miqve te tij.
Tema eshte diskutime per cardsharing!
Ne kete forum dikush kerkonte te shikonte kanalet e Antiksat ne 16E!
Kanalet ceke dhe slovake!
Paketa eshte aktive dhe karta eshte e ligjshme te blihet ne cdo vend te europes dhe nuk eshte ne pairing!
Kush interresohet mos te pyesi nese hapen apo jo me c-line por ta bleje e ta vendosi ne oscam, dhe vete te shikoj dhe te tjereve mundet ta shperndaj nese deshiron!