Kerkoj te di nese paketa MEO ne Hispasat 30W a hapet apo jo, mbreme desha te shihja Porton por asnje kanal ne kete pakete nuk hapeshin, ndersa paketa Nos dhe paketa Spanjolle OK, ju pershendes.
Kerkoj te di nese paketa MEO ne Hispasat 30W a hapet apo jo, mbreme desha te shihja Porton por asnje kanal ne kete pakete nuk hapeshin, ndersa paketa Nos dhe paketa Spanjolle OK, ju pershendes.
fati54, P:1814:005211, kete qe te kam derguar, vendose ne oscam.dvabi, edhe per cccam prio vendosi nje P dhe dy pikat dhe dhe instaloje, eshte ok paketa Meo.
P:1814:000007
fati54, kete prion qe ke lart fute ne cccamprio dhe fute ne aparat, je ok me paketen MEO, une perdor oscam dhe ncam, nuk perdor cccam, ta kam shpjeguar ne email, kerko nje cccamprio dhe pyet ku futet, fute edhe kete qe te dergova une, ju pershendes.
Kerkoj te di nese keni dijeni sesi mund te gjej drive per kete USB-Hybrit Tuner, nuk po i gjej drajverat dhe si mund ta bej instalimin ne aparat VU+DUO,
Per kete Usb behet llafi, HMP-Combo DVB C/T2 Hybrid USB TUNER, ju lutem me ndihmoni, ju pershendes.
HMP-Combo DVB C/T2 Hybrid USB TUNER