hahhahah danilo danilo te them dicka un se spo me njeh as qe do me njeh sa per foruma mos me trego mua se kur do kesh experienc neper foruma sikur un ndonjeher qe kam kontri bu shum kam ndihmuar shum etj e ds per frecs nga aj tim qe kur e kam pat dhe kam ber teste mesiguri qe spo ke paten fare njohurin !! frecs vjen nga IKS SERVER lexo pak dhe fol e jo vetem diskutime kur ky forum eshte hapur kam dhen shum kontribur mew shoket e afert ndonjeher nga qe xhdo njeri ka fut duart neper temat e sat resiverave etj un e kam ler ter ket pune as qe merem me ket sharing apo cs apo iptv si te themi !!!! nga kur e njohja punen e cs apo sharingut mesiguri qe ne shumic spo e kan ditur cka eshte cka do te thot or shok i forumit DANILO !!! MEW RESPEKT STAFIN E FORUMIT SE JAM NJE NGA QE ME TE VJETERIT NEPER FORUME QE KEMI DHEN MUNDE DHE SQARIME PO SJA VLENTE ASPAK !! DHE KESHTU MUNDOHUNI VET TE BENI DICKA E JO ME TE JU JEP KUSH FALAS !!! A SA PER NDRYSHE SKA CKA NUK HAPET !!!! NE CS !!! VETEM NOT A PUBLIC!!!