Faleminderit te gjith anetarve per ndihmen ...... Jeni me te miret ..........
Faleminderit te gjith anetarve per ndihmen ...... Jeni me te miret ..........
Ndryshoni cccmaxhops = 2 dhe jo cccmaxhops = 0 sic gjenerohen nga cccam freeserver.
Sapo me confirmuan qe file "enigma2-plugin-iptv-cccam-live_1.0.7_all.ipk" qe kam vendos me lart,
po u punon persembari me oscam
Free Server Cccam ( Wicardd + Ncam + Oscam) kartela = /etc/tuxbox/config gjeneron Oscam,Wicardd,Ncam server e punon ne menyre automatike.
Per ata qe kan probleme me instalimin e .ipk
opkg install /tmp/*.ipk
ose vendoseni manualisht tek->usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/IPTVlive atributi 755
Cfare te nxjerr o vllai?
Cdo shkarkim qe behet ne serverin ku shkarkohet freecsD shenohet IP , kane te drejte 4 IP po u fut nje i 5ste shkoje ne BANN direkt qe te 5sta IP.
Ndaj nese bej publik nje version te freecsD ai do te shkarkohet nga mbare forumi ketu, dhe te gjithe shkojme ne bann..
Pastaj pa aksess skeni se si populloni serverat -a dhe -lu..
E merr shum lehte aksesin, besome..
Edhe njehere po ta perseris.. Bashke me ju qe do ta instaloni, shkoj ne BANN dhe une qe e kam shkarkuar.
Pastaj une tashme bej pjese ne ate TEAM dhe smundem ta postoj dhe per shkak te pozicionit qe kam atje(moderator)..
Shume anetar shqiptar qe me pare perdornin freecsD, kane bere kerkesen sipas rregullores atje dhe, jane pajisur te gjithe me aksess.
po kanalet franceze hapen me oscam? me ndihmon kush sesi ti rregulloj?
Me kenaqesi vizitoj kete forum qe eshte me i miri per shqiptaret.
@mamurrzaku do jesh "dora jone" qe e ke per pasion, do doja te dija cfare grupi "sekondash" ke patur dhe me cfare tranzistori. ;)
@Fiku pse nuk eshte mamurrzaku moderator?
Miq, TV-ja ka qene nje dritare LIRIE, e jo biznesi... brezat ndryshojne.
@Ajdini, nuk eshte fort e ndershme qe ne kete forum te besh propogande per nje forum tjeter, nqs din dicka me teper thjeshte ndaje ketu
Plako shiko njehere sa kontribut kam dhene une pastaj fol per propagande, une kam qene jam dhe do mbetem ketu, mundohu te kuptosh "pse"ne un jam atje, "pse" un hapa nje seksion per shqipetaret, e tjerat me radhe....
Pergjigja e kesaj "pse"se eshte se eshte e pa mundur te instalojme FreecsD pa nje aksess dhe aksesi merret vetem duke qene atje, jo sepse e them une por kshu e thote krijuesi i tij....
Fatmiresisht mua me vendosen per seksionin shqiptar qe te shperndaje akseset, dhe kam bere cmos te ulja pak rregulloren per anetaret shqiptar, gje qe te cilen ia arrita.... Ktu ke mbi 50veta qe kane marre aksess, le te flasin....
Kontrolloji mire postet ku kam marr pjes une, dhe pastaj fol per propogande. Kalofsh mire.
Prsh j.l.k
hahahaha me vune te germoj ne memorien time per te kujtuar grupin e secondave (kanaçen)ne ato vite isha adoloshent akoma.!!!
Por pasioni qe kisha per te pare kanalet e huaja,sllavet,dhe per italiane teledue,telenorba etj,me bene te vihesha ne kerkim permirsimit te sinjalit!!!
çdo mbremje shikoja nga perendimi nese nga deti nuk kishte re,hahahahha!!!
Kisha,ose me sakte njoha nje shok nga laçi (me vone u beme shoke)qe punonte si tecnik tv.dhe ma pregatiti ai.
Po sme pat lente memoria quhej 72,o fillonte me f.?
Sinqerisht sme kujtohet mire sepse po flasim per 30-31 vjet me pare.!!
Ajdini eshte djal i mire,aktiv,dhe shume disponibel,flasim shpesh dhe ne skype,dhe me ka konfirmuar qe po ndihmon shume antare te ketij forumi.
Propoganden ndoshta po e ben pa qellime te demshme ne konfront te satsupremit.