Faleminderit per ndihmat.. por mbarova pune me ndihmen e anetarit JoyBorn pasi nuk arrija ti vendosja sakte komandat ne FTP . Por se di pse nuk pranon usb me nxjerr kete tabele.. 1_0_19_76_6_85_C00000_0_0_0.jpg kam nderruar porte edhe usb-n por njelloje. Mos duhet ndonje file per te njohur usb? Kete problem e kishte qe kur e ndeza per her te pare aparatin. behet fjale per Octagon sf4008. Kerkoj falje moderatoreve nese jam ne temen e gabuar. Mire do ishte nje teme per kete dekoder. flm
flm....VETEM SOFTCAN KEY NUK KAM dhe nuk di se cfar esht dhe ku gjehet....spo hap gje Mamurrzak
Softcam key,ka brenda key qe sherbejne per te hapur kanalet.
Kjo ste prish pune ne rastin tend,dhe nese nuk e ke
Ajo qe te intereson ty eshte kontrollosh nese ne cccam prio qe ke shkarkuar eshte caid qe kerkon ti?
Dhe ne CCcam.cfg qe te kam derguar une,kontrollo nese dhe aty eshte CAID qe te intereson ty.?
Ne mos gaboj une pata vene 091F.
Verifiko nese eshte ai caid qe te intereson ty,dhe vepro si te thashe me lart,dhe mundohu te gjesh channel.info,/prio/provider te azhornuara.
P: 0629:000000 eshte prio ..e vendosa prap nuk hapet..si shkruhet ky caid te cccam cfg qe me dhe Mamurrzak?
Une e pata vendosur ne kete menyre ne CCcam.cfg
GLOBAL LIMITS : { 091F:0000:1 }
dhe ti korrigjoje ne
GLOBAL LIMITS : { 0629:0000:1 }
beji nje resrt decoderit ne fund
nuk e hap prap Mamurrzak e bera dhe ristart..nuk e di pse