O majmun e ke shum gabim.!!!
Brainless me pluginin e tij ka mundesuar shikim falas per mijera njerez.!!!
Nuk jam abloutisht dakord me ju,dhe me ata qe mendojne nje gje te tille,sepse pikerisht me ne shqiptaret ka qene doreleshuar..!
Une shkruajta ketu thjeshte per te infromuar te gjthe ata,qe nuk kane mundesi per ta paguar.
Pra dhe freecsD me IPTV eshte free,siç ka qene dhe per cline.
o Mamurrzaku po pse nuk krijove vet nje freecsd dhe i shpetoje te gjithe![]()
pikes i ke ren or mik kisha sh rrespekt per mamurrzakun me dha cccam gjasme falas per 6 muaj edhe mas 5 ditve ma mbylli...
Skam ku te dal ne asnje vend...e kisha veshtire te hyja ne faqe...plus ishte veshtire te kerkoje dhe te komunikoje ne postime...plus ngjyra qe ste ndihmonin por te lodhnin ...ishte cdo gje e komplikuar dhe jo e thjeshte...Secili ben ate qe deshiron dhe eshte i lire....une per vete e kam te veshtire aty edhe pse e provova....ju uroj suksese ne ate faqe...
Mirmbrema te gjitheve,
Po nderhyj ne fakt pasi po lexoj shume postime komplet jashte teme.
Shof qe disa nuk jane te kenaqur me ndonje antar tjeter, un them qe dhe aq sa ju kane ndihmuar duhet vetem te kemi mirenjohje dhe falenderime sepse asnje borxh nuk kishte as mamurrsaku asnje tjeter ta bente me detyrim ndihmesen?
5 dite apo 6 muaj sidoqofte faleminderit.
edhe nese ka nderruar fole i ecte mbare, un e falenderoj per te gjithe punen qe ka bere ne kte forum se nuk eshte pak sa antare te tjere ka ndihmuar. deshi te nderroje lagje? ku eshte problemi? i ecte mbare.
Ne, do rrime ketu apo do ikim, kjo ska asnje rendesi, un mendoj se ne duhet te rrime ne shume forume qe te thithim sa me shume info.
Forumi s'eshte parti me tesera. I vetmi gjykim qe antaret duhet te bejne eshte nese luhet paster fair play apo me te futur, dmth te vras naten e te qaj diten duke reklama te hapura publikisht dhe duke thyer rregulloren e ketij forumi.
Me njerez qe hapin nickname fallco sa per te ndotur forumin me reklama per ti spostuar njerezit ne folene e dikujt tjeter, kjo duhet ti beje te reagojne antaret dhe te gjykojne nese ja vlen apo jo te ndjekesh forume te reja dhe njerez me te tille karakter si ata qe i bejne ato reklama.
mos harroni; secili tregon dinjitetin ashtu si e ka nga skellja e tij ose e atyre qe e ndjekin falas nga mbrapa se me pas do gradohenne forumin e ri.
Ky forumi jone them jon sepse eshte i joni, nuk eshte as i mbyllur as i hapur, as nuk ndalojme njeri te vije as te ike.
Une si shume nga ju mos them te gjithe, jami rregjistruar neper dhjetra forume te tjera nga e gjithe bota satelitore pra nuk eshte nje problem.
Vetem se un nuk rregjitstrohem me nickname te tjere sa per ti bere reklame forumit satsupreme poshte e larte sepse nuk mendoj se njeriu vjen prej reklames, por mendoj se njeriu vjen prej materjaleve dhe ndihmes qe un dhe te gjithe neve i japim njeri-tjetrit.
Prandaj kushdo nga ne ketu ska nevoje as qe ta them sepse eshte i lire te rrije tek cilido forum te deshiroje, por e vetmja gje qe un mendoj qe eshte jo korrekte, jane keto tipat me 0 postime bejne reklamen dhe hajne banin te cilet mendojne se bene nje pune te mire.
Secili tregon karakterin qe ka, pra ai qe di vetem te beje reklama duke u zvarritur, quhet zvarranik, e zvarraniket rrine poshte gurit se fole skane, fole kane shqiponjat dhe shpendet e tjere.
Tani po i dogji ndonjerit skam si tja bej, se un kte sqarim e kam per antaret e ketij forumi qe i respektoj te gjithe, edhe ne se rrine edhe nese ikin.
per mua do ishte ok fare nese njerezit do komunikonin ne pm per ti thene njeri-tjetrit se tek cili forum te ikin a te rrijne pa thyer rregulloren.
Por edhe po pati akoma reklama poshte e larte sdo kete problem, vetem do humbim pak energji me shume per pastrim plehrash dhe zvarranikesh qe thyejne rregulloren dhe reklamojne duke u zvarritur.
Kaloni mire, ju uroj gezuar festat e krishtlindjeve dhe vitit te ri te gjithe shqiptareve kudo ku jane ne lagjen tone a ne ndonje lagje tjeter, te gjitheve gezuar.